Emne nr.: 090-13640
Emne nr.: 090-13640

Vil du også gerne på en førsteklasses ferie? Tag dig den frihed at leje et sommerhus med luksusindretning. Her får I adgang til jeres helt egen swimmingpool, hvilket uden sammenligning er den absolutte ferieluksus. Der er absolut ingen tvivl om, at både børn og voksne vil huske ferien i et sommerhus med egen pool i mange år fremover.

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man trænger til at blive forkælet, når det endelig er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det drejer sig om ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget naturligvis være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, I helst vil have, kan I begynde at glæde jer til ferien i ren og skær luksus.

Det er altid hyggeligt at organisere ferien i fællesskab. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man lave i området? Når I har undersøgt, hvilke oplevelser I kan se frem til, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øen Falster er en del af Guldborgsund kommune og er forbundet med Sjælland og Lolland af broer. Derudover er der færger hertil fra Rostock og Puttgarden i Tysland.

Det er en dejlig oplevelse at vandre langs kysten på Falster. Turen kunne gå til øens sydligste punkt Sydstenen, der også er Danmarks sydligste punkt. Tæt herpå ligger Gedser Fuglestation og Gedser Naturcenter.

I Eskilstrup ligger Krokodille Zoo, der har Europas største samling af krokodiller. Hele 23 forskellige arter og derudover masser af andre krybdyr.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

I naturreservatet Sketjen finder I den smukkeste flora og fauna samt den gamle herregård Fuglsang. Et skønt sted at gå tur.

Knuthenborg Safaripark er det helt store hit for alle, der er vilde med vilde dyr.

Er det tid til en familiedyst, er der bowlingbaner i både Marielyst og Idestrup. En god aktivitet på en regnvejrsdag.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos os kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 150 sommerhuse