Emne nr.: 160-G0002
Emne nr.: 160-G0002

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være en række spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som blot venter på at blive udforsket.

I din søgning efter et sommerhus er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen overstået. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du foretrækker, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har mange års erfaring med at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor medarbejderne kan bo, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis du har brug for det. Vi har årelang erfaring med denne slags opgaver og har tidligere hjulpet mange virksomheder med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udforme et løsningsforslag, der matcher præcis dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvilken periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et omfattende udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, der er tale om, er der en løsning. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der matcher dine krav.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger online.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken del af landet du har behov for et midlertidigt sted at bo. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid booke et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du allerede nu booke din midlertidige indkvartering ved Falster online her på Feline Holidays. Hvis du har behov for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for tag over hovedet?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå så pludseligt, at den ene part næsten fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tænke på, at børnene forsat kan gå i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på portalen finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele Danmark. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I nogle tilfælde er der dog behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Falster i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har brug for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du helst vil have her på Feline Holidays.

Hvis du har behov for mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så udarbejder vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afsluttende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan når som helst leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udarbejder vi en løsning, der passer lige netop til dine konkrete ønsker.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan komme til at flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu leje dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man ønsker at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så lad os endelig høre fra dig. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Falster ligger ud til Østersøen og har omkring 42.000 fastboende. I højsæsonen besøges øen af rigtig mange feriegæster.

Fuglsang Kunstmuseum er et af Danmarks ældste kunstmuseer. Museet ligger i naturskønne omgivelser og rummer værker af især lokale kunstnere. Værkerne stammer fra 1700 tallet til i dag.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

Tropiske sommerdage på Falster? Ja den er god nok. I Lalandia Aquadome er der sol og sommer med sjov for hele familien året rundt.

Ta' turen til Nykøbing Falster og glæd jer til en dag i Guldborgsund Zoo, hvor I møder mere end 80 forskellige dyrearter. Derudover er her en skøn botanisk have og en stor eventyrlegeplads.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 325 sommerhuse