Emne nr.: 130-K20090
Emne nr.: 130-K20090

Her på siden kan du når som helst få overblikket over det største udvalg af de billige sommerhuse, som er tilgængelige i øjeblikket.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du se frem til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, det vil sige i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Det sker ind imellem, at et sommerhus pludselig bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksusbetonede sommerhuse hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der typisk vil være et begrænset antal sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, anbefaler vi, at du søger i et større område. Herved kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal byde på, når I booker et sommerhus. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske foretrækker I at hygge jer i det sommerhus, I ender med at leje.

I din søgning efter et sommerhus har det afgørende betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, året rundt.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Falster er et meget familievenligt sted at holde ferie. Her er masser af dejlige sommerhuse, børnevenlig badestrande, naturskønt landskab og masser af udflugtsmål.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

Det hyggelige lille fiskerleje Hesnæs har den dejligste strand og samtidig udsyn til Falsters smukke stejleskrænter.

Der der små spirende astronauter i familien, vil et besøg i Tycho Brahe Planetarium i København være en sikker succes.

Holder I ferie på Falster, er der mange muligheder for at opleve vilde og eksotiske dyr. Knuthenborg Safaripark, Guldborgsund Zoo, Krokodille Zoo i Eskilstrup og Københavns Zoo ligger alle inden for max. 1,5 times kørsel.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 208 sommerhuse