Emne nr.: 130-K20090
Emne nr.: 130-K20090

Din søgning efter ”billig feriebolig falster” har bragt dig til denne side, hvor du altid finder det største udvalg af billige ferieboliger. Den mængde, du kan vælge imellem, svinger i vidt omfang i takt med årets gang.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en dejlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Falster byder på. Og naturligvis også til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Det hører til de sjældne undtagelser, at du kan finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et stort udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle ferieområder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige ferieboliger.

Uanset hvilken feriebolig du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en virkelig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i en feriebolig med en hyggelig indretning og en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop den feriebolig, der imødekommer dine ønsker, har det væsentlig betydning, at du får så mange ferieboliger at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid tilbyder det største udvalg af ferieboliger.

At finde din feriebolig er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens forestående ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Falster er et populært feriemål bl.a. på grund af de mange skønne badestrande.

Ta' på en shoppe- og osetur gennem Nykøbing Falsters gader og glæd jer over de fine butikker. Her finder I nemt et minde at tage med hjem fra ferien.

Gedser Remise er et lille jernbanemuseum, hvor man bl.a. kan se gamle lokomotiver og modeljernbaner. Besøg også havnen i Gedser og nyd et måltid på en af de skønne restauranter.

Kunne børnene tænke sig at lære at kitesurfe? På Farø er der et begynderkursus for børn, og leje af udstyr er med i kursusgebyret.

I Knuthenborg Safaripark kan I opleve eksotiske dyr fra hele verden. Parken er inddelt, så dyrene lever i omgivelser, der det sted, de kommer fra, så godt som muligt. Derudover har parken et stort legeland, Limpopoland, med bl.a. vandlegeplads.

Den Blå Planet er endnu et sted, der vækker begejstring for hele familien, hvis udflugten går til hovedstaden. Glæd jer til at opleve den spændende verden både over og under vandoverfladen.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til den feriebolig, du kigger efter, vil vi gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 208 sommerhuse