Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning i Djursland. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 2.326 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhusudlejning i Djursland her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhusudlejning i Djursland hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhusudlejning i Djursland hos Feline.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Tips til området

Naturen er enestående. Der er to dyreparker man ikke må snyde sig selv for. Kør ud og oplev det hele.

Der ligger mange spændende oplevelser i nærheden. Ree Park er virkelig en tur værd.

Et hav af muligheder på Djursland.

Gåture i Mols Bjerge. Tur til Århus. Glasmuseet i Ebeltoft. Fregatten Jylland. Slentretur og shopping i hyggelige Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhusudlejning i Djursland hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning i Djursland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet indsættes ganske enkelt på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhusudlejning i Djursland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Enkel og overskuelig hjemmeside. Feline havde lige det jeg søgte, perfekt med mulighed for miniferie. Kan varmt anbefales.

God tilbagemelding på alle vores tvivlsspørgsmål.

Første gang jeg prøver Feline. Og kan kun sige at det hele gik som smurt. Vil helt sikkert bruge dem igen.

Flot hjemmeside. Jeg har booket ferielejlighed 3 gange gennem Feline.dk nu. Hjemmesiden er nem og overskuelig at navigere igennem. Og der er rigtig mange gode tilbud. Absolut min favorit hjemmeside når ferien skal bestilles. Jeg vil klart anbefale det til andre.

Vælg mellem 2.326 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler