Her venter en super dejlig og utrolig børnevenlig sandstrand, hvor I kan være heldige at finde rav. Kør en tur med minitog igennem et flot moseområde, besøg Herregårdsmuseet og se hvordan herskab og tjenestefolk boede - og kig ind til krokodiller, søkøer og mange andre eksotiske dyr i Randers Regnskov.
Vælg mellem 61 sommerhuse
Ved Gjerrild Nordstrand, på det nordlige Djursland, ligger dette charmerende sommerhus til 8 personer på en stor grund med en god græsplæne og sandkasse.
Ved Gjerrild Nordstrand, på det nordlige Djursland, ligger dette charmerende sommerhus til 8 personer på en stor grund med en god græsplæne og sandkasse. Fra huset er der udsigt til markerne og skoven, hvor der findes en krondyrbestand. Emne nr. 160-E5194

Gjerrild Nordstrand er en dejlig og meget børnevenlig sandstrand med lavt vand. Stranden er forholdsvis bred, og bag den strækker et fladt grønt område sig ind i landskabet. Forholdene bliver ikke meget bedre for børnefamilier. Glæd jer til at nyde livet i det fine sand på en skøn, varm sommerdag.

Børnene kan trygt lege, soppe og pjaske i vandkanten, I kan bygge sandslotte sammen med og i det hele taget nyde, at I har masser af tid til hinanden. Tag madkurven med, og benyt jer af lejligheden til at holde en picnic på stranden.

Når det har blæst kraftigt fra nord og nordvest er der gode chancer for at finde rav i den bræmme, som bliver skyllet op på land. At lede efter rav er en sjov aktivitet for hele familien. Selv om ”havets guld” måske lader vente på sig, får I nemlig øje på så mange andre ting, som f.eks. flotte sten og skaller, som børnene vil synes det er lige så sjovt at samle op.

Fra Gjerrild Nordstrand er der ikke mange minutters kørsel til Stenvad Mosebrugscenter, som fortæller hvordan man engang gravede tørv og spagnum op i området. Der blev anlagt en lille jernbane som stadig findes. Her kører et minitog nu gæsterne ud i områdets flotte natur. Se mere her.

Læg også vejen forbi Gammel Estrup - Herregårdsmuseet og se hvordan herskab og tjenestefolk boede og levede før i tiden. Der er særlige aktiviteter for børn i alle skoleferierne. Se mere her.

Lidt længere væk venter en frodig regnskov med dovendyr, krokodiller, søkøer og mange andre sjove og spændende dyr. Besøg Randers Regnskov og træd ind i den betagende, tropiske verden, som findes under de tre enorme kupler. Se mere her.

Leje af sommerhus Gjerrild Nordstrand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Gjerrild Nordstrand med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Gjerrild Nordstrand på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Gjerrild Nordstrand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Gjerrild Nordstrand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Gjerrild Nordstrand. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Gjerrild Nordstrand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Gjerrild Nordstrand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Gjerrild Nordstrand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Gjerrild Nordstrand, et feriehus Gjerrild Nordstrand eller en feriebolig Gjerrild Nordstrand er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Gjerrild Nordstrand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Gjerrild Nordstrand nu!

Vælg mellem 61 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Meget ucharmerende. Andre kan måske lide det men det var ikke lige det jeg havde forestillet mig. Området mindede om en kolonihave.
Gjerrild
2 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Åben og bart.
Gjerrild
7 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejligt område, for både børn, voksne og hunde.
Gjerrild
7 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Dejlig strand som man hurtigt kan gå ned til. Roligt område hvor man ikke hører naboerne
Gjerrild
3 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Vi elsker gjerrild Nordstrand og har været her flere gange. Ud over de dejlige sandstrande og gode cykelruter, så ligger dette sommerhus lige over for en plantage med smuk natur
Gjerrild

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903