Grenå er et flot beliggende og fredeligt område omkring en af Danmarks hyggeligste købstæder. Lidt overraskende finder I faktisk to af landets absolut bedste badestrande lige uden for byen. Vandet er lavt, sandet er fint og derfor er den super til familier med mindre børn. Her er også suveræne muligheder for lystfiskeri og I må endelig ikke gå glip af byens store attraktion, Kattegatcentret.
Vælg mellem 110 sommerhuse
Ved en af Danmarks bedste strande i Grenå ligger dette meget velholdte feriehus til 8 personer.
Ved en af Danmarks bedste strande ligger dette meget velholdte feriehus til 8 personer. Huset ligger ikke langt fra Grenå by, med gode indkøbsmuligheder og et fint torv med mange små restauranter. Emne nr. 160-E5129

Grenå er et af de mindre sommerhusområder på Djursland, men samtidig et af dem, hvor I kommer helt tæt på havet. Området lige syd for byens havn byder på to af de fineste og mest børnevenlige strande i Danmark. Vandet er lavt, og derfor kan I glæde jer til mange dejlige og hyggelige timer sammen med børnene.

I bestemmer selv hvilken af strandene I vælger der er nemlig to, som begge er perfekte til familier. Imellem de to strande ligger Polderrevet, der er et populært udflugtsmål for lystfiskere. Der er særlig gode muligheder for at fange havørreder og hornfisk fra stedet.

Hvis heldet ikke er med jer på fisketuren, eller hvis I hellere vil hygge jer på stranden, er der alligevel mulighed for at komme tæt på havets rige dyreliv. Det foregår selvfølgelig i Grenås største attraktion, Kattegatcentret. I store og små akvarier kan I se omkring 130 forskellige arter, lige fra små vandlopper til store hajer. Blandt de mere eksotiske dyr er piratfisk og en elektrisk ål.

Grenå er den største by på Djursland, og har eksisteret i mere end 800 år. Den er opført omkring en å, som stadig snor sig igennem byen på sin vej ud mod havet. Nogle af gaderne er den dag i dag belagt med brosten, og flankeret af hyggelige, gamle huse i bindingsværk. Her findes også et bredt udvalg af butikker, så der er god mulighed for også at gå på shopping.

Det store overblik over byen og havet får I fra Baunhøj Mølle, som er opført på Grenås bedste udsigtspunkt, 37 meter over havets overflade.

Privat sommerhusudlejning Grenå - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Grenå er ejet af private. Derfor kan du i virkeligheden udelukkende leje et privat sommerhus Grenå. Når du vælger at leje sommerhus privat Grenå hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Grenå? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Grenå hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Grenå
På dette site finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse Grenå. Feline har samlet sommerhuse Grenå fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Grenå på ét sted!

Leje af sommerhus Grenå med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Grenå med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning Grenå på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Grenå nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Grenå - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Grenå. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Grenå. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Grenå hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Grenå her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Grenå, et feriehus Grenå eller en feriebolig Grenå er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Grenå til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Grenå nu!

Vælg mellem 110 sommerhuse

Inspiration

Vis alle

Andre artikler om Grenå

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.