Grenå er et flot beliggende og fredeligt område omkring en af Danmarks hyggeligste købstæder. Lidt overraskende finder I faktisk to af landets absolut bedste badestrande lige uden for byen. Vandet er lavt, sandet er fint og derfor er den super til familier med mindre børn. Her er også suveræne muligheder for lystfiskeri og I må endelig ikke gå glip af byens store attraktion, Kattegatcentret.
Vælg mellem 162 sommerhuse
Grenå strand
© Roar Paaske

Grenå er et af de mindre sommerhusområder på Djursland, men samtidig et af dem, hvor I kommer helt tæt på havet. Området lige syd for byens havn byder på to af de fineste og mest børnevenlige strande i Danmark. Vandet er lavt, og derfor kan I glæde jer til mange dejlige og hyggelige timer sammen med børnene.

I bestemmer selv hvilken af strandene I vælger der er nemlig to, som begge er perfekte til familier. Imellem de to strande ligger Polderrevet, der er et populært udflugtsmål for lystfiskere. Der er særlig gode muligheder for at fange havørreder og hornfisk fra stedet.

Hvis heldet ikke er med jer på fisketuren, eller hvis I hellere vil hygge jer på stranden, er der alligevel mulighed for at komme tæt på havets rige dyreliv. Det foregår selvfølgelig i Grenås største attraktion, Kattegatcentret. I store og små akvarier kan I se omkring 130 forskellige arter, lige fra små vandlopper til store hajer. Blandt de mere eksotiske dyr er piratfisk og en elektrisk ål.

Grenå er den største by på Djursland, og har eksisteret i mere end 800 år. Den er opført omkring en å, som stadig snor sig igennem byen på sin vej ud mod havet. Nogle af gaderne er den dag i dag belagt med brosten, og flankeret af hyggelige, gamle huse i bindingsværk. Her findes også et bredt udvalg af butikker, så der er god mulighed for også at gå på shopping.

Det store overblik over byen og havet får I fra Baunhøj Mølle, som er opført på Grenås bedste udsigtspunkt, 37 meter over havets overflade.

Vælg mellem 162 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skønt og roligt område med kort vej til skov, hede, strand og by. Vi er på vandreben, så guld værd for os.
Grenå
10 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Skønt område
Grenå
4 voksne 0 børn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Et skønt område, hvor man kan gå ture i naturen, til stranden og en gå afstand til Grenå centrum.
Grenå
4 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
dejlig beliggenhed i natur og tæt på skov og plantage og en af danmarks bedste badestrande
Grenå
6 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område at gå tur i
Grenå

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903