Lystrup Strand ligger i naturskønne og rolige omgivelser. Perfekt til en afstressende ferie med fokus på afslapning og friluftsaktiviteter. Samtidig er der kun kort køreafstand til både topattraktioner og naturseværdigheder.
Vælg mellem 79 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer tæt på vandet ved Lystrup Strand og med havudsigt fra køkken og stue.
Dejligt sommerhus til 6 personer tæt på vandet ved Lystrup Strand og med havudsigt fra køkken og stue. Huset har en skøn overdækket terrasse og ligger i et område, hvor der er masser af plads og ro. Området indbyder til mange gåture og der er en skov lige i nærheden. Emne nr. 090-43466

Lystrup Strand har lavt badevand og en smal sandstrand i forlængelse af både strandeng, marker, lyngklædte bakker og skove. Dette giver rigtig gode muligheder for afstressende traveture i den rolige og uforstyrrede natur.

Garanteret tropevarme og eksotiske dyr kan I opleve i Randers Regnskov, 33 km fra Lystrup Strand. Randers Regnskov er et levende økosystem – en tropisk, zoologisk have, som er en spændende og interessant attraktion for både voksne og børn. Her er dyre- og planteliv fra verdensdelene Sydamerika, Asien og Afrika repræsenteret i hver sin kuppel. Besøg også det store udendørsområde – DanmarksParken – hvor hyggelige, grønne omgivelser, mange søde bondegårdsdyr og en skøn naturlegeplads indbyder til leg og tid sammen med familien.

Djursland har et fint rute- og vejnet til både vandre- og cykelture. På turistkontorene i Ebeltoft, Grenaa og Allingåbro kan man købe en todelt folder med cykelrutekort og beskrevne ture, som kan give god inspiration til eksempelvis en dejlig eftermiddagstur for børnefamilier ud i Djurslands skønne og varierede natur.

Fra Allingåbro, beliggende ca. 12 km sydvest for Lystrup Strand er der mulighed for kanosejlads. Oplev naturen helt tæt på ved at leje en kano. Sæson maj til oktober. I kan f.eks. sejle strækningen på 10 km ad Alling å til Gl. Estrup og retur. Har I mod på at prøve kræfter med den lidt usædvanlige transportform skinnecykler, kan de også lejes her i sæsonen maj til september. Banestrækningen, man har til rådighed, går fra Allingåbro til Kristrup og er 17 km lang. Langs strækningen er anlagt flere rastepladser med borde og bænke. Husk derfor at få picnickurven med og få jer en hyggelig og velfortjent pause, inden I vender skinnecyklen og kører retur.

Området Kolindsund, der ligger 26 km sydøst for Lystrup Strand, har rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Ved Karlby og Sangstrup Klinter, 33 km øst for Lystrup Strand, er der gjort betydelige flintefund fra stenalderen, og det er relativt let at finde eksempelvis forstenede søpindsvin på stranden. Klinterne består af et 65 millioner år gammelt koralrev af bryozokalk (limsten) og adgang til klinterne fås fra det lille fiskerleje Hjembæk.

Glæd jer også til at nyde en herlig feriedag sammen i Nordens største sommerland – Djurs Sommerland -beliggende kun 17 km syd for Lystrup Strand. Attraktionen indeholder blandt andet Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland samt over 60 forskellige forlystelser, hvor både store og små legebørn kan få hele dagen udfyldt med sjov, fart og spænding!

Grenå, 35 km sydøst for Lystrup Strand, er Djurslands største by, hvor I blandt andet kan besøge Kattegatcenteret. I 2016 er Kattegatcenteret kåret som Nordens bedste akvarium. I attraktionen findes mere end 250 forskellige dyrearter fra hele verden. I de mange åbne akvarier er der en helt unik chance for at komme på nært hold af de fascinerende hajer, bidske havkatte, flotte sild, farvestrålende koralrevsfisk, giftige dragefisk og de nuttede sæler.
I Grenå er der selvfølgelig også gode muligheder for shopping i dagligvare- og specialbutikker samt cafe- og restaurantbesøg.

Leje af sommerhus Lystrup Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Lystrup Strand med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Lystrup Strand har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Lystrup Strand nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lystrup Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Lystrup Strand. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Lystrup Strand. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lystrup Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lystrup Strand her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Lystrup Strand, et feriehus Lystrup Strand eller en feriebolig Lystrup Strand er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie Lystrup Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lystrup Strand nu!

Vælg mellem 79 sommerhuse

Områdeanmeldelser

14 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Skønt, skønt område
Skovgårde
4 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 september
Fantastisk område - dejlig stille og roligt på en lille lukket vej. Tættere kommer man ikke vandet. Men derfor også ærgeligt, at stien/trappen ned til stranden var helt sammenvokset af beplantning og masser af brændenælder. Vi havde ikke andre veje ned, så måtte klæde os på fra top til tå i det ellers flotte vejr og varme vi havde, for bedst muligt at undgå for mange brændenælder på kroppen.
Norddjursland
8 voksne 6 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 september
Dejlig tæt på stranden.
Skovgårde
4 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Indkøb i lokal brugs i Fjellerup, hvor der også var hyggeligt område ved stranden med isboder. Stranden ved huset var også rigtig fin.
Skovgårde
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt område på Djursland :-)
Skovgårde

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903