Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af gigantiske ismasser og tonsvis af vand over mio. af år. Den 180 km2 store nationalpark emmer af historie og kultur med Kalø Slotsruin, store bronzealderhøje og Ebeltofts små brostenstoppede gader. Samtidig er der ikke langt til skønne badestrande, stemningsfyldte små og store havne, med lystbåde, store skonnerter og Fregatten Jylland.
Vælg mellem 275 sommerhuse Destinationer under Mols
Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og gode terrassearealer - åben såvel som overdækkede. Huset er beliggende i Begtrup Vig, Knebel.
Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og gode terrassearealer - åben såvel som overdækkede. Huset er beliggende i Begtrup Vig, Knebel med gåafstand til stranden og kort køreafstand til spisested og indkøb. Emne nr. 160-E4301

Mols har alt det, der skal til en vellykket ferie. I den smukke natur ud til Fuglsø Vig ligger Fuglsø Strand, der er en fin sandstrand i rimeligt læ og omkranset af klitter. Nyd solopgangen og lyden af bølgerne, snup et morgenbad og evt. morgenmadkurven her hyggeligt og uforstyrret. Fine faciliteter med p-plads, badebro og adgang til toiletter. l finder stranden ad en lille blind vej lidt nord for Fuglsøcentret.

Nappedam Lystbådehavn ligger syd for Rønde dybt i Egens Vig med udsigt til Mols Bjerge, Helgenæs og Århus Bugt - kun få hundrede meter fra Kalø Slotsruin. Også her finder I en dejlig badestrand, en legeplads, og skove med afmærkede stier, hvor I kan vandre i fred og ro.

I Fregathavnen i Ebeltoft finder I det ansete træskibsværft, der er specialiseret i restaurering og vedligehold af gamle træskibe. Hvert år gæster mere end tusinde skibe denne havn, flere af dem store, sjældne træskibe som skonnerterne Fulton, Zar og Brita Leth. Også Troels Kløvedals kendte og berejste skib Nordkaperen kommer hertil. Adgang til Fregattens indre havneområde samt molen og Bastionen får man ved køb af entre til Fregatten Jylland, der har gæstehavn her. Havnen oser af stemning, og et besøg på fregatten er en uforglemmelig oplevelse for store og små.

Den enestående natur i Nationalpark Mols Bjerge indbyder til vandre- og cykelture. Her er masser af udfordringer i det bakkede terræn, og har I ikke selv cykler med, er der cykeludlejning i bl.a. Ebeltoft. Turen kunne gå til Følle Bund syd for Rønde, der er et genetableret engområde med et fantastisk fugleliv. Fra et fugletårn i udkanten af Hestehaveskoven er der rig mulighed for uforstyrret at studere fuglene. Et andet godt bud er Jernhatten, der ligger øst for Stubbe Sø. Fra den 49 m høje bakke er der udsigt over havet mod øen Hjelm. Det specielle klima med ringe nedbør og bakkens soleksponering har skabt særlige betingelser for dyre- og planteliv, her iblandt sjældne planter, som ellers kun ses i det sydøstlige Europa.

Vil I vide mere om natur- og kulturhistorien på Mols, er Informationscenter Karlsladen ved Kalø Slot et godt sted at begynde. Der er lagt særlig vægt på temaerne oldtid, Kalø's historie og jagten ved Kalø. Mens familiens voksne hygger sig med beskrivelser og billeder, kan børnene sidde ved bålstedet og få historien om fangen på Kalø Slot, eller gå på jagt efter dyr i laden. Besøg også Informationscenter Øvre Strandkær, hvor der er lagt særlig vægt på temaerne planter, dyr og geologi. Her kan børnene lære at finde dyrespor.

Lad næsen vise vej og følg duften til Mols Røgeri i bunden af Kalø Vig, hvor I vil blive fristet af skønne nyrøgede fisk og andre delikatesser. Duften vil også lede jer til Mols Kafferisteri, hvor I både kan se kaffebønnerne blive ristet, nyde en kop kaffe i den hyggelige kaffebar og købe bønner med hjem.

Ved havnefronten i Ebeltoft ligger Glasmuseet, hvor I kan opleve en fascinerende verden af glas. Museet er landets førende inden for moderne, international glaskunst i verdensklasse. I værkstedet demonstrerer museets hyttemester, hvordan den gloende glasmasse formes til smukke brugsting og unika. Nyd de duftene bede i Glashaven og butikkens store udvalg af glasdesign. Slut evt. besøget af i Glascaféen med årstidens Tapas til den skønne udsigt over Ebeltoft Vig mod Mols Bjerge.

Familiens yngste vil nok føle sig snydt, hvis I ikke lægger vejen forbi Djurs Sommerland i jeres ferie på Mols. Ved Nimtofte en halv times kørsel fra Ebeltoft finder I det mest besøgte sommerland i Norden og det helt store trækplaster for børn og voksne, der kan li’ fart og spænding.

Leje af sommerhus Mols med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Mols med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Mols er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Mols nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Mols - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Mols. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Mols. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Mols hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Mols her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Mols, et feriehus Mols eller en feriebolig Mols er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Mols til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Mols nu!

Vælg mellem 275 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Flot natur
Fuglsø
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Et skønt område, med gode vandre og natur oplevelser.
Lyngsbæk
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 februar
Naturpark er fantastisk. Sommerhusområdet var standard.
Lyngsbæk
2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 december
Fantastisk område - og der var tykt lag sne overalt
Femmøller
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 november
Køn natur til bl.a. lange gåture.
Begtrup Vig

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903