Glesborg er et roligt og godt udgangspunkt for udflugter til Djurslands seværdigheder som eksempelvis Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark. Området har et veludbygget net af cykelstier og i Nationalpark Mols Bjerge findes både gode vandreruter samt ridestier.
Vælg mellem 449 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer beliggende ved Fjellerup Strand i Glesborg, som er en af de bedste strande på Djursland.
Sommerhus til 8 personer beliggende ved Fjellerup Strand i Glesborg, som er en af de bedste strande på Djursland. Huset er godt indrettet og fremstår i god stand. Emne nr. 090-39813.

Den lille, rolige landsby Glesborg ligger på Djursland ca. 16 km fra Grenå og kun 10 km fra dejlige Fjellerup Strand, som er en fin sandstrand med lav vanddybde. Ved stranden er der badebro, parkeringsplads, toiletter, nødtelefon og redningsposter. Gjerrild Nordstrand i nærheden af Grenå, ca. 12 km fra Glesborg, er ligeledes en herlig børnevenlig badestrand med fint sand og lavt, roligt vand. Tag madkurven med til en hyggelig picnic og nyd dette fredelige område, hvor der efter de rette vindforhold også kan være rigtig gode muligheder for at finde rav.

Ikke bare området omkring Glesborg men hele Djursland er et fuldkomment paradis for cyklister. Både langs kysten og inde i landet er der et udbygget net af cykelstier. På turistkontorene i Ebeltoft, Grenå og Allingåbro forhandles en todelt folder med cykelkort over 15 meget differentierede ruter på Djursland. Den er udarbejdet med formålet om at give cykelglade turister inspiration til at komme rundt og nyde egnens herlige, varierede natur. Samtidig spænder ruterne så vidt, at der er noget passende både for børnefamilien på eftermiddagstur, og den mere entusiastiske cyklist med rigtig mange kilometer i benene!

Djurs Sommerland, beliggende kun 14 km fra Glesborg, er Nordens største sommerland og et virkelig godt udflugtsmål for en herlig dag med fart, leg og masser af sjov for hele familien. Her findes Danmarks største rutschebaner, et kæmpestort vandland og over 60 forlystelser, I kan prøve kræfter med!

Nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark findes langs Djurslands kyster. Sæsonen strækker sig fra slutningen af marts og frem til november måned. Djurs Fiskepark i Kolind 20 km fra Glesborg har 3 Put & take søer på til sammen over 10000 m2, hvor der kan fanges regnbueørreder. I de tilhørende servicebygninger findes renseplads, toilet og grejshop.

I Kolind midt på Djursland ligger Skandinavisk Dyrepark, Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor man som gæst får en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra de lange gangbroer, som snor sig gennem naturen. Uundgåeligt vil man betages af isbjørnene, når de tager hovedspring ud i deres kæmpe sø, og når de legesyge brunbjørne pjasker og bader eller leger og klatrer i træerne . . . Oplev også havørnenes imponerende måde at fange fisk på i ørneshowet, hvor de flyver og fisker i deres store sø i volieren ganske få meter fra gæstetribunen, hvor der er plads til 800 gæster.

Nationalpark Mols Bjerge ligger kun 34 km syd for Glesborg og er et fantastisk istidsskabt naturområde med mange muligheder for at vandre og deltage i guidede ture, ride eller besøge de mange seværdigheder som eksempelvis Kalø Slotsruin, Hestehave Skov og Porskær Stenhus. Information om såvel den lokale natur, vandretursguider og kulturelle oplevelser kan findes i Nationalpark Mols Bjerges forskellige informationscentre.

Leje af sommerhus Glesborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Glesborg med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Glesborg på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Glesborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Glesborg - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus Glesborg. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Glesborg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Glesborg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Glesborg her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Glesborg, et feriehus Glesborg eller en feriebolig Glesborg er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Glesborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Glesborg nu!

Vælg mellem 449 sommerhuse

Områdeanmeldelser

12 voksne 6 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Mange muligheder inden for rimelig afstand
Fjellerup
13 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Fjellerup strand er bare et dejligt sted
Fjellerup
3 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Lækkert område til cykler
Fjellerup
10 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Fint område, relativt tæt på fin strand.
Fjellerup
9 voksne 6 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Rigtig dejlig sommerhus område - især den store legeplads i byen og stranden var et kæmpe hit
Fjellerup

Andre artikler

  1. Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    Djursland_ 045-07903