Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved vandet Nordsjælland. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 390 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 090-94233-1
Emne nr. 090-94233-1

Lej dit sommerhus ved vandet Nordsjælland her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus ved vandet Nordsjælland her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus ved vandet Nordsjælland.

Som kunde hos os betaler du ikke noget ekstra for de mange fordele. Vi yder prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få den laveste pris på et sommerhus ved vandet Nordsjælland hos os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser

Tæt på det hele. Rigtigt nemt og hurtigt på cykel.

Nydelig have. Dejligt område. Gåafstand til det meste. Gilleleje er et vidunderligt sted.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus ved vandet Nordsjælland du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved vandet Nordsjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver indsat simpelthen på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved vandet Nordsjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kan ikke blive nemmere. Nem og overskuelig hjemmeside - gode søgemuligheder - gode beskrivelser :-)

Book hos Feline, så er du sikker på alt er perfekt. vi har lejet sommerhuse adskillige gange og har altid fået perfekt service hos Feline. Husene har været tip top og til rimelige priser. Jeg har kun ros til det flinke personale på kontoret for deres utrolige hjælpsomhed.

Kvalitet og service. Første skridt mod en dejlig ferie. Min familie har flere gange booket gennem Feline. Vi er aldrig blevet skuffet. Hjemmesiden er nem og overskuelig, få klik og huset er fundet. Samtidig har vi altid fået en fantastisk service, så derfor vender vi tilbage hver sommer, og anbefaler det varmt til andre.

Vi syntes det var så nemt der gik 10 min, søgte hos andre selskaber også dem har vi stadig ikke hørt fra

Vælg mellem 390 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S