Emne nr.: 090-48226
Emne nr.: 090-48226

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem afslapning i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange oplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Din søgning efter ”sommerhus i vejby med pool” er netop kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du kan danne dig et overblik over alle mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan bruge kræfterne på at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Her på hjemmesiden er det både nemt og enkelt at finde nøjagtig det sommerhus med pool, der vil matche dine ønsker og krav. Ingen andre steder finder du nemlig så stor en mængde af denne specielle type sommerhuse; kort og godt får du overblik over alle mulighederne på ét sted. Det vil sige, at du kan fokusere på at finde det helt rigtige sted, fremfor at skulle starte forfra flere gange på andre hjemmesider. Når du har fundet dit sommerhus med pool, er det lige så nemt og enkelt at gennemføre bookingen.

Det er en ganske særlig oplevelse at tage på ferie i et sommerhus, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan i den grad begynde at se frem til et dejligt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropelignende klima, når som helst I har lyst. Samtidig er der naturligvis også nem adgang til udflugter i lokalområdet omkring jeres sommerhus.

Det er selvsagt helt og holdent op til dig, hvor længe I ønsker at være væk hjemmefra. De fleste booker 1 eller 2 uger, men der er nu også mange, der vælger at tage på en forlænget weekend eller en miniferie. 3-5 dage væk hjemmefra kan være et velfortjent afbræk i en forjaget hverdag - og der er ikke noget, der når op på siden af et sommerhus med pool.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I romantiske Vejby venter der kilometerlange rene og børnevenlige sandstrand samt vidunderlige solnedgange.

De rolige og fredelige omgivelser inviterer jer til at slappe af og dvæle.

Havet indbyder til en svømmetur, smukke dyk og mange andre typer vandsport.

Lange sandstrande danner forudsætningerne for idylliske timer ved havet. Her kan de yngste gæster bygge vidunderlige sandslotte.

Vejby er det ideelle sted at opleve stilheden, lytte til naturens stemme og læse en god bog.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 20 sommerhuse