Emne nr.: 090-56944
Emne nr.: 090-56944

Et sommerhus, der ikke er så dyre, er et oplagt udgangspunkt for en billig ferie. Du vil til enhver tid kunne finde det største udvalg af billige sommerhuse på portalen her. Der er flest sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem, når din ankomstdato falder uden for juni, juli og august.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du glæde dig til en ferie med ekstra mange penge til oplevelser og forkælelse.

Udbuddet af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Du kan have held til at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommermånederne, men det hører til sjældenhederne.

Det spiller ind på den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis der for eksempel er tale om et område, hvor der ligger mange poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid koste mere end almindelige sommerhuse. Resultatet er i nogle tilfælde, at der ikke er så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Der er absolut ingen tvivl om, at hele familien i den grad vil nyde at komme hjemmefra for at tilbringe en skøn ferie i det sommerhus, du søger efter. Glæd jer til at få masser af tid til hinanden og til den række af skønne ferieoplevelser der venter jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en dejlig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vejby byder på et fortryllende kuperet landskab, skrænter og klipper.

Oplev den unikke natur på en lang gåtur, cykeltur eller på hesteryg.

Tag på en sælsafari og oplev de populære dyr helt tæt på!

Havet indbyder til en svømmetur, smukke dyk og mange andre typer vandsport.

Oplev en fantastisk familieferie og nyd den fortryllende og varierende natur i og omkring Vejby.

Ved landets største sø, Arresø, er der idylliske vandre- og cykelstier, og du kan endda sejle på søen.

Hvis du leder efter det perfekte sted at tilbringe tid med familien, beundre den unikke natur og genoplade batterierne i fred og ro, så er Vejby det helt rigtige sted for dig.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 3 sommerhuse