Et sommerhus uge 29 Nordsjælland er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 216 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland

Lej dit sommerhus uge 29 Nordsjælland her!

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhus uge 29 i Nordsjælland. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus uge 29 Nordsjælland.

Disse fordele er 100 procent gratis for dig. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så du får altid markedets lbilligste pris på et sommerhus uge 29 Nordsjælland hos Feline.

Find dit sommerhus uge 29 Nordsjælland her

Sådan får du de fleste sommerhus uge 29 i Nordsjælland at vælge mellem

Det er populært at holde sommerferie i et sommerhus uge 29 Nordsjælland, og derfor er der også rift om dem.Jo før du starter med at gå på jagt efter et sommerhus uge 29 Nordsjælland til familiens ferie, jo bedre odds er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Brugervurderinger af Nordsjælland

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

God beliggenhed i nærheden af Tisvildeleje by og Sankt Helenes Naturlegeplads.

Pragtfuldt lukket, helt ugenert have. Huset ligger i et typisk sommerhusområde. Stille område og tæt på dejlige strande.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes via Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus uge 29 Nordsjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus uge 29 Nordsjælland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Vi har booket flere ting igennem Feline.dk, bl.a. flere forskellige feriecentre/huse i både Danmark og Tyskland. Vi har altid fået en super behandling og rigtig god information, så vi har aldrig været i tvivl om noget ved ankomst. Hver gang er vi blevet positive overrasket over, at det var endnu bedre end det vi var blevet lovet. Vi har også haft stor held med, at vi har været flere familier der har booket samme sted og vi har fået beliggenhed lige ved siden af hinanden.

Vi har fundet og booket sommerhuset via Internettet, og er gået helt perfekt.

Helt i top. Et meget uoverskueligt emne, leje af sommerhus, gjort meget enkelt og nemt med tilvalg og fravalg af alt hvad man kan ønske sig at bestemme selv i forvejen.

Vælg mellem 216 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S