Et sommerhus udlejes privat Djursland er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.852 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus udlejes privat Djursland her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus udlejes privat Djursland hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det koster dig ikke noget ekstra at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der udlejer dit foretrukne sommerhus udlejes privat Djursland til en billigere pris end den, du finder hos os.

På denne måde får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Brugervurderinger

Dejlig strand, fås ikke bedre. Dejlige naturskønne områder.

Elly Bang

Fantastisk smukt område - meget børne og dyrevenligt.

Linda Juhl Nielsen

Et rigtigt godt område med en meget meget fin strand og godt badevand for både små og store. Desuden er afstandene til de forskellige atraktioner og byer, der er et besøg værd, meget overkommelige

Per Mogensen

Randers er en dejlig shopping by - besøg i Randers Regnskov. Spiste aftensmad på Hvidsten Kro.

Lene Christiansen

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus udlejes privat Djursland hos Feline, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus udlejes privat Djursland til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus udlejes privat Djursland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Rigtig fint og hurtig service, med mail korrespondance osv. - og dejligt med mulighed for fleksibelt ankomst og afgangs klokkeslet, dejligt...

Charlotte Hansen

Gik helt fint uden problemer.

Lisbeth Kjeldsen

Første - men ikke sidste gang. Det er første gang, vi har bestilt ferie gennem Feline - men absolut ikke sidste. Hjemmesiden er overskuelig, og det er nemt at bestille. Modtog ordrebekræftelsen kort efter bestillingen. Har netop modtaget vores rejsedokument på mail. Vi kan klart anbefale Feline.

Charlotte

Skarp pris. Feline har et godt udvalg og var de eneste der stadig havde plads i sidste øjeblik :o)

Jytte Lykke
Vælg mellem 1.852 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

  • Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
  • Luksus sommerhus Djursland til leje

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler