Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til leje Nordsjælland privat. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vælg mellem 1.033 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 130-E11263
Emne nr. 130-E11263

Lej dit sommerhus til leje Nordsjælland privat her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus til leje Nordsjælland privat hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus til leje Nordsjælland privat.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets lbilligste pris på et sommerhus til leje Nordsjælland privat hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til ferieoplevelser i området

Tæt på det hele. Rigtigt nemt og hurtigt på cykel.

Nydelig have. Dejligt område. Gåafstand til det meste. Gilleleje er et vidunderligt sted.

Gilleleje ligger tæt på mange fine udflugtsmål, dejlige strande og byen i sig selv er hyggelig og vefungerende, med mange indkøbsmuligheder og stationen, som gør det muligt at besøge stedet i tog.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus til leje Nordsjælland privat du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til leje Nordsjælland privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus til leje Nordsjælland privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kanon god service. Jeg har lige bestilt en ferie ved Feline Holidays og har fået en fin service og fået svar på mail med mindre end en dag, selv om de skrive op til 24 timer, dejlig med svar omgående når man gerne vil bestille ferie og lige har et lille spørgsmål :-)

Det er bare nemt og billigt med Feline. Her er jo alt hvad hjertet begærer, det er ferie med kvalitet.

Hurtig og god behandling. Flinke og venlige :-) Huset bestilt til veteranbiltur for 8 personer.

Det er nemt, og har vi problemer har I været flinke til at hjælpe. Det er andet år i træk, vi lejer sommerhus gennem jer.

Vælg mellem 1.033 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S