Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus på Djursland med pool. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 325 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus på Djursland med pool her!

Hos Feline finder du altid det største udvalg, og derfor kan du let finde et skønt sommerhus på Djursland med pool her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det slet ikke noget at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som tilbyder dit foretrukne sommerhus på Djursland med pool til en lavere pris end vores.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til oplevelser i området

Super område, masser at lave.

Super område - tæt på alting.

Et hav af muligheder på Djursland.

Fint område, mulighed for mange ture i naturen, dejlig by Ebeltoft.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det sommerhus på Djursland med pool, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus på Djursland med pool til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus på Djursland med pool, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt og bekvemt:0) Vi har tidligere benyttet os af Feline. Det er super nemt og overskueligt. Det er helt klart en side der kan anbefales:0) Vi glæder os til endnu en skøn sommerferie til sommer...

Hurtigt svar fra Feline og dejligt nemt. Kan anbefales.

Super nemt at bruge, overskueligt, nemt at finde ud af. Jeg anbefaler gerne Feline til andre, jeg synes det er super nemt og overskueligt, der er simpelthen alle de oplysninger man skal bruge for at finde netop det man har brug for eller har interesse i, både pris, sted, personer, sted, afstand. Ja, det hele og gode billeder og kort til at spore sig ind til stedet. Og det er dejligt nemt at booke på nettet og få en forhåndsbekræftelse med det samme. Simpelthen super.

Fantastisk hurtig og enorm nem onlinebooking. Første gang vi prøver at booke ved Feline og jeg må sige at aldrig har jeg oplevet noget så smertefrit og nemt. Og hvis første første oplevelse også bliver fuldt op efterfølgende vil vi helt sikkert booke ved Feline igen.

Vælg mellem 325 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler