Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
Vælg mellem 187 sommerhuse Destinationer under Sjællands Odde
Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.
Sommerhus til 4 personer beliggende i naturskønne omgivelser i 2. række fra vandet ved Kniben (Yderby Lyng) på spidsen af Odsherred.

Strandene ved Sjællands Odde er nogle af Danmarks smukkest, bl.a. ved Gudmindrup, Høve og Ordrup i Sejerø Bugt. De dejlige sandstrande er omgivet af klitter, har lavt vandet og er perfekte til leg og familiehygge. De to førstnævnte strande er bemandet med livreddere i sommerperioden. Alle har Blå Flag status, toiletter og P-plads. Ordrup Strand har derudover en bro og er meget velegnet til kørestolsbrugere med handicapparkering og -toilet, fast sti til sandstrand og køreriste ud i vandet.

Egnen har afmærkede cykelruter for enhver smag. Her er helt flade strækninger, nogle med kun små stigninger og andre med stejle bakker alle i skønne omgivelser. Cykel udlejes flere steder i området.

De omkring 300 km vandreruter i det fredelige og rolige UNESCO Global Geopark Odsherred byder bl.a. på ture langs den smukke naturstrand ved Overby Lyng og Ellinge Lyng, hvor man fra P-pladsen kan komme over til et meget smukt fuglereservat. Vandreruterne er indtegnet på et særligt vandrerkort, som kan købes hos VisitOdsherred.

Drømmer I om naturoplevelser på hesteryg? Ryttergaardens Naturridning arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der arrangeres ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt skønne ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture, hvis I foretrækker islandske heste.

Sjællands Odde oser af fiskermiljø med kuttere, røgeri og bådeværft. Røgeriet, der ligger på klinten over havnen, er tegnet af den verdensberømte arkitekt Arne Jacobsen. På havnen ligger 2 gode restauranter samt et meget velassorteret fiske-udsalg.

Den lange og varierede kyst ved Kattegat og Sejerø Bugt er et eldorado for lystfiskere. I kan også fiske i to hyggelige ørredsøer. I sommermånederne kan I tage på havfiskeri med kutter bl.a. fra Rørvig havn og Odden Havn. Sommer er lig med krabbe-tid, hygge og samvær med familien. Tag hele familien med ud at fiske efter krabber på molen i Rørvig Havn. Gå på jagt i havnebassinet med bambusstang og snøre. Der er rigtig gode chancer for bid.

Sommerland Sjælland har mere end 60 spændende aktiviteter og forlystelser og et kæmpe vandland. I de naturskønne og blomsterrige omgivelser er der masser af plads til picnic ved borde og bænke. Odsherred Zoo Rescue er landets første af slagsen. Parken har 600 eksotiske dyr og tilbyder et trygt og blivende hjem til dyr, der har været igennem hårde strabadser. Oplev Danmarks største samling af sydamerikanske aber, fugle og krybdyr fra Sydamerika, og ude i parken møder I bl.a. kameler, zebraer, strudse og kænguruer samt de altid populære klappe-geder. Vær med når dyrene fodres og udforsk naturlegepladsen.

Feriens historiske og kulturelle islæt kunne være et besøg på middelalder-borgruinen Næsholm, der er genskabt i Nygård Sø. Eller et besøg på det 800 år gamle Dragsholm Slot eller Højby Kirke, der er en af de største og ældste kampstenskirker på Sjælland. Kirken er kendt for sine smukke kalkmalerier fra slutningen af 1300-tallet. Oplev vikingetiden og middelalderen på Ulvsborg historiske værksted eller ta' familien med på en imponerende tidsrejse til "Solens Land" på Odsherreds Museum.

Leje af sommerhus på Sjællands Odde med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus på Sjællands Odde med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning på Sjællands Odde er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Sjællands Odde nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Sjællands Odde - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus på Sjællands Odde. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Sjællands Odde. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Sjællands Odde hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Sjællands Odde her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Sjællands Odde, et feriehus på Sjællands Odde eller en feriebolig på Sjællands Odde er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie på Sjællands Odde til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Sjællands Odde nu!

Vælg mellem 187 sommerhuse

Områdeanmeldelser

8 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Skøn have/park/udsigt Sandstrand var beskrevet, men det var stenstrand
Sjællands Odde
8 voksne 2 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Ferieområdet er super. Rigtig godt område tæt på strand. Dejligt til gåture og aktivitet på stranden.
Yderby Lyng
1 voksen 0 børn 0 husdyr 21 overnatninger 2024 februar
super hyggeligt område med dyr gående i haven, og tæt ved vandet. eneste ulempe er at havnebyen er det tætteste indkøbsområde
Sjællands Odde
6 voksne 3 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2023 oktober
God beliggenhed. Dejlig tæt på sydstrand og nordstrand. Der var stille.
Sjællands Odde
11 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Dejligt stille og smukt område
Overby Lyng

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S