Øerne Nekselø og Sejerø ligger ud for bugten med de hvide strande og udsigt over Kattegats kontur. Med en ren natur og et unikt dyreliv finder du kysten mellem heder, klitter og grønne bakker.
Vælg mellem 85 sommerhuse Destinationer under Nekselø Bugt
Nekselø Bugt_130-E19122

Mod nord bliver Nekselø-bugten afgrænset af en af Danmarks største heder. Mod vest strækker landet sig over til halvøen Røsnæs. Her varierer det mellem fine sandstrande med lavt vand og naturlige strande, der begge er perfekte til fantastiske vandreture. Østersøen tilbyder en rolig bugt, der levere de optimale forhold til forskellige vandsportsaktiviteter. Bugten er især ideel til kajaksejlads eller Stand Up Paddle Board.

Havnebyen Havnsø er et livligt centrum. Her ligger færgerne til, og tager med glæde dagsgæster med frem og tilbage. Nekselø kan nås på under 30 minutter. Hele øen er naturbeskyttet, og er hjemsted for adskillige fuglearter. På øen er der 2 vandrestier, hvor du kan nyde ca. 2 timers uforstyrret vandretur, hvor du nyder naturen.

Større skibe passerer halvøen Røsnæs. Om søndagen kan man beundre udsigten fra halvøens fyrtårn. Øresvin svømmer også regelmæssigt gennem strømmen, hvor man kan ofte se finnerne stikke op mellem bølgerne i Østersøen. Kalundborg er en af de større byer i nærheden, her er det muligt at tage på shopping tur og spise på en af de mange charmerende caféer.

Danmarks ældste bygning uden religiøse murer ligger lige øst for bugten i Hørve. Dragsholm Slot blev bygget i begyndelsen af det 13. århundrede og har oplevet mange forskellige krigsperioder. Indvendigt er er bygningen flot velholdt med kostbart udstyr. Lad dig blive fanget af de spændende historier, der bliver fortalt på de guidede ture gennem de gamle bygninger. Det handler om intriger, slag og uløste mordsager.

Vraget strand ligger lige i hjertet af bugten. Lavt vand og fint sand gør at alle i familien kan lege og bade uden bekymringer på stranden. Hvis der ikke er tid til badning, eller man ikke er den store vandhund, er stranden også perfekt til en afslappende gåtur.

En særlig familievenlig udflugt er at tage en tur i Odsherred Zoo. Her kan dyrene opleves helt tæt på. Udover eksotiske dyr er der også æsler, rensdyr og mange andre dyr, der har deres hjem i Danmark. Odsherred Zoo tilbyder også flere dejlige steder til en picnic og masser af plads til leg.

Landskabet i Odsherred er kendetegnet af istiden og er vidunderligt at gå på i opdagelse i for både store og små. Kystområder med en fjordlignende karakter frigiver konstant nye skatte. Under stenene er det muligt at finde krabber og andre havdyr, som kan give et indblik i livet i Østersøen. I baglandet har de tidligere beboer sat deres præg - slotsrester og tegn på de første boligområder gemmer sig i bakkerne og fortæller spændende historier.

Vælg mellem 85 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 2 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Tæt på stranden. Heldigvis står der en bænk på tom grund bag ved sommerhuset, hvor udsigten om morgenen, når solen står op, er flot.
Havnsø
3 voksne 0 børn 0 husdyr 8 overnatninger 2024 maj
Naturskønt område med masser af fugleliv og lejlighedsvise besøg af hare...
Havnsø/Eskebjerg Vesterlyng
4 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Udsigten fra huset og Havnsø downtown er helt i top
Havnsø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Det er smukt ved Vesterlyng.
Havnsø
8 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Nok muligheder til en hel uge
Havnsø

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S