Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
Vælg mellem 307 sommerhuse Destinationer under Nyrup Bugt
Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
Emne nr. 130-E17612

Et par kilometer bag kysten ligger landsbyen Nyrup, som er en del af området Odsherred. Området er omgivet af Isefjorden, Kattegat og Sejerø Bugt. Området byder på mange muligheder for ferieaktiviteter, der kombinerer den skønne natur med bylivet og de mange seværdigheder. Den nærmeste og største by i området er Nykøbing. Kun 3 kilometer derfra finder du dagligvarebutikker, specialforretninger samt flere restauranter og caféer. Byen har også meget kulturelt at tilbyde.

Planlægger du en dag på stranden sammen med familien, er Nordstranden ved Nykøbing, den der er tættest på. En af de smukkeste strande i området finder du ved Sejerø bugt. Denne og den brede sandstrand i Lumsas er blandt de mest børnevenlige strande i området. Her er brændingen ikke så stærk, og indgangen er flad og fin – selv små børn kan lege sikkert i vandet. Smukke flade klitter forbinder stranden i Højby – og her er det dejligt at lege på stranden eller tage familien med på en picnic.

Alle de ovennævnte strande, med undtagelse af stranden ved Nykøbing, har det blå flag for vandets renlighed. Strandene ligger inden for en radius på maks. 5 kilometer. Dem der tager på ferie for at wind- eller kitesurfe kan her få en smagsprøve på det, da alle strandene har gode vindforhold til de populærer sportsgrene. Det er også meget anbefalelsesværdigt at besøge en af de nærliggende strandene om aftenen, da man her kan se den flotteste solnedgang, som fortryller hele familien.

Foruden det unikke kystlandskab tilbyder området også endnu mere naturlig skønhed. Området blev nemlig dannet af store isgletsjere, der var meget forskellige. Det kuperede landskab står i kontrast til de to dræner fjordområder Sidinge og Lammefjorden. Du kan få et dybere indblik i regionens historie ved at vandre gennem Ulkerup Skovs skove. Her er der, udover gamle træer, også levn fra gamle dage som gamle huse, hegn og landsbydamme, der vidner om længe forsvundne tider.

Området omkring stranden Hønsinge Lyng 11 kilometer væk er et naturreservat, men kan udforskes af feriegæster. Specielt for børn starter opdagelsesrejsen i den unikke flora og fauna. Længere mod øst finder du Hovvig fuglereservat. Her bliver både store og små fuglefolk begejstret.

Udover at svømme i havet, vandre gennem det magiske klitlandskab eller holde picnic på stranden, er området også et sted, hvor det er muligt for sportsfiskere at være aktive. Dette er muligt både fra kuttere på havet og i strandkanten. Derudover er der også flere put & take søer i området, hvor man kan fiske.

Er du glad for golf, er der også en 9-huls golfbane i Højby, som er et besøg værd. I alle de større byer er der mulighed for leje cykler. Det flade landskab er ideelt til en cykeltur med hele familien. Området er desuden også kendt for en række kunsthåndværkere. Her kan du helt sikkert finde en fin souvenir.

Leje af sommerhus i Nyrup Bugt med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Nyrup Bugt med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Nyrup Bugt er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Nyrup Bugt - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus i Nyrup Bugt. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Nyrup Bugt. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Nyrup Bugt her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Nyrup Bugt, et feriehus i Nyrup Bugt eller en feriebolig i Nyrup Bugt er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Nyrup Bugt til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Nyrup Bugt nu!

Vælg mellem 307 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
En meget skøn have og området var meget smukt.
Klint
24 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Det ligger 1,4 fra strand og tæt på en forholdsvis traffikeret vej. Ligger som første hus på en vej indtil et sommerhusområde, hvilket giver en del trafik.
Østerlyng
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Rørvig er et Fantastisk sted
Rørvig
6 voksne 3 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Det gælder dog kun for sommerhusgrunden. vi var ikke andre steder.
Klint
4 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Dejligt område. Gåafstand til den skønneste strand. Og tæt på Rørvig.
Nykøbing Sj.

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S