Rørvig er et roligt område i flotte omgivelser og mere end 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig og er en af de bedste på Sjælland. Fra molen i havnen kan I fange krabber, det er en meget populær aktivitet. I Nykøbing Sjælland er der et stort udvalg af butikker, og Sommerland Sjælland byder på sjove og hyggelige oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 190 sommerhuse
Rørvig havn

Rørvig ligger i den østlige del af Odsherred og var oprindeligt et lille fiskeleje, som siden er blevet et meget populært feriested. I den ældste del af byen ligger endnu mange af de huse, som fiskere og skippere tidligere boede i.

Rørvig Strand (ved Kabelhuset) er en af de allerbedste strande på hele Sjælland. Foran jer venter en børnevenlig og lavvandet strand med roligt vand, og bag jer ligger klitter med marehalm. Lidt længere bagude kan I se de høje grantræer i Sandflugtsplantagen. I disse idylliske omgivelser venter mange dejlige timer sammen med børnene. Byg sandslotte, grav kanaler og voldgrave og sop i vandkanten. Der er en stor parkeringsplads ved stranden; her finder I også en kiosk og toiletfaciliteter.

Fra havnen i Rørvig kan man tage færgen til Hundested og derved komme til Nordsjælland på en nem og hyggelig måde. Endnu sjovere er det dog at man fra molen kan fange krabber. Pak net og spande, tag børnene med derned og gå på krabbejagt det er super hyggeligt!

I Odsherreds hovedstad, Nykøbing Sjælland, byder gågaden på et temmelig stort udvalg af forretninger, cafeer og restauranter. Gå på jagt efter gode tilbud i butikkerne, her venter en hyggelig omgang shopping.

Få kilometer fra Rørvig finder I Sommerland Sjælland, som byder på en dejlig dag med skønne oplevelser for hele familien. Her venter mere end 60 aktiviteter og også vandrutsjebanerne og bassinerne i Sjællands største, udendørs vandland: Den Blå Lagune. Læs mere om Sommerland Sjælland her.

Vælg mellem 190 sommerhuse

Områdeanmeldelser

24 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2024 juni
Det ligger 1,4 fra strand og tæt på en forholdsvis traffikeret vej. Ligger som første hus på en vej indtil et sommerhusområde, hvilket giver en del trafik.
Østerlyng
6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Rørvig er et Fantastisk sted
Rørvig
4 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Dejligt område. Gåafstand til den skønneste strand. Og tæt på Rørvig.
Nykøbing Sj.
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 marts
Dejligt område, hvor man kan gå nogle gode ture til have gennem et smukt sommerhusområde, eller køre steder hen for at gå ture. Dejligt sted.
Rørvig
14 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur i området med skov og stier. Stor have med trampolin dog bedst om sommeren.
Østerlyng

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S