Rørvig er et roligt område i flotte omgivelser og mere end 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig og er en af de bedste på Sjælland. Fra molen i havnen kan I fange krabber, det er en meget populær aktivitet. I Nykøbing Sjælland er der et stort udvalg af butikker, og Sommerland Sjælland byder på sjove og hyggelige oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 76 sommerhuse
Skønt træferiehus til 8 personer beliggende i rolige omgivelser i et eftertragtet område i Rørvig.
Skønt træferiehus til 8 personer beliggende i rolige omgivelser i et eftertragtet område i Rørvig. Der er gåafstand til havnemiljø, spisesteder, byliv og dejlige sandstrande ved Rørvig. I den store have kan der slappes af eller spilles boldspil. Emne nr. 035-10038

Rørvig ligger i den østlige del af Odsherred og var oprindeligt et lille fiskeleje, som siden er blevet et meget populært feriested. I den ældste del af byen ligger endnu mange af de huse, som fiskere og skippere tidligere boede i.

Rørvig Strand (ved Kabelhuset) er en af de allerbedste strande på hele Sjælland. Foran jer venter en børnevenlig og lavvandet strand med roligt vand, og bag jer ligger klitter med marehalm. Lidt længere bagude kan I se de høje grantræer i Sandflugtsplantagen. I disse idylliske omgivelser venter mange dejlige timer sammen med børnene. Byg sandslotte, grav kanaler og voldgrave og sop i vandkanten. Der er en stor parkeringsplads ved stranden; her finder I også en kiosk og toiletfaciliteter.

Fra havnen i Rørvig kan man tage færgen til Hundested og derved komme til Nordsjælland på en nem og hyggelig måde. Endnu sjovere er det dog at man fra molen kan fange krabber. Pak net og spande, tag børnene med derned og gå på krabbejagt det er super hyggeligt!

I Odsherreds hovedstad, Nykøbing Sjælland, byder gågaden på et temmelig stort udvalg af forretninger, cafeer og restauranter. Gå på jagt efter gode tilbud i butikkerne, her venter en hyggelig omgang shopping.

Få kilometer fra Rørvig finder I Sommerland Sjælland, som byder på en dejlig dag med skønne oplevelser for hele familien. Her venter mere end 60 aktiviteter og også vandrutsjebanerne og bassinerne i Sjællands største, udendørs vandland: Den Blå Lagune. Læs mere om Sommerland Sjælland her.

Leje af sommerhus Rørvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Rørvig med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning Rørvig er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Rørvig nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Rørvig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Rørvig. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Rørvig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Rørvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Rørvig her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Rørvig, et feriehus Rørvig eller en feriebolig Rørvig er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Rørvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Rørvig nu!

Vælg mellem 76 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Emne nr._ 090-40424