Rørvig er et roligt område i flotte omgivelser og mere end 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er meget børnevenlig og er en af de bedste på Sjælland. Fra molen i havnen kan I fange krabber, det er en meget populær aktivitet. I Nykøbing Sjælland er der et stort udvalg af butikker, og Sommerland Sjælland byder på sjove og hyggelige oplevelser for hele familien.
Vælg mellem 183 sommerhuse
Rørvig havn

Rørvig ligger i den østlige del af Odsherred og var oprindeligt et lille fiskeleje, som siden er blevet et meget populært feriested. I den ældste del af byen ligger endnu mange af de huse, som fiskere og skippere tidligere boede i.

Rørvig Strand (ved Kabelhuset) er en af de allerbedste strande på hele Sjælland. Foran jer venter en børnevenlig og lavvandet strand med roligt vand, og bag jer ligger klitter med marehalm. Lidt længere bagude kan I se de høje grantræer i Sandflugtsplantagen. I disse idylliske omgivelser venter mange dejlige timer sammen med børnene. Byg sandslotte, grav kanaler og voldgrave og sop i vandkanten. Der er en stor parkeringsplads ved stranden; her finder I også en kiosk og toiletfaciliteter.

Fra havnen i Rørvig kan man tage færgen til Hundested og derved komme til Nordsjælland på en nem og hyggelig måde. Endnu sjovere er det dog at man fra molen kan fange krabber. Pak net og spande, tag børnene med derned og gå på krabbejagt det er super hyggeligt!

I Odsherreds hovedstad, Nykøbing Sjælland, byder gågaden på et temmelig stort udvalg af forretninger, cafeer og restauranter. Gå på jagt efter gode tilbud i butikkerne, her venter en hyggelig omgang shopping.

Få kilometer fra Rørvig finder I Sommerland Sjælland, som byder på en dejlig dag med skønne oplevelser for hele familien. Her venter mere end 60 aktiviteter og også vandrutsjebanerne og bassinerne i Sjællands største, udendørs vandland: Den Blå Lagune. Læs mere om Sommerland Sjælland her.

Vælg mellem 183 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Fantastisk natur
Skansehage
5 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Tæt på by og strand. Indkøbsmuligheder i nærheden. Restauranter i både Rørvig og Nykøbing Sj.
Rørvig
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gammelt hyggeligt sommerhusområde med store træer. Sti til stranden. 10 minutters gang.
Skærby
5 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Tæt på strand og by
Rørvig
2 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Kort til stranden og Nykøbing og Rørvig.
Nykøbing Sj.

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S