Området ved Isefjorden er meget familievenligt både hvad angår badestrande, cykelruter, seværdigheder og attraktioner. Gode udflugtsmuligheder – sejlads med turbåd eller en dagstur til skønne Orø, som også har meget at byde på!
Vælg mellem 92 sommerhuse
Isefjord Emne nr. 130-E16885
Emne nr. 130-E16885

Isefjorden er Danmarks næststørste fjord og et unikt, naturskønt område med mange muligheder for friluftsaktiviteter.

Isefjordsstien er en kystnær natursti opdelt i 7 ruter og særdeles velegnet til både cykel- og vandreture. Nærmere information om ruterne fås både hos de lokale turistbureauer samt på Naturstyrelsens hjemmeside.

Lynæs Strand ved Hundested er populær blandt windsurfere og en hel ideel strand for familier med små børn da vandet er roligt og lavt. Perfekt sted til at børnene kan bygge store sandslotte pyntet med flotte skaller og sten – og hele familien sammen kan nyde ferien og slappe af.
Sandskredet Strand, Kongsøre ved Nykøbing Sjælland er ligeledes en dejlig, børnevenlig sandstrand med badebro ud til Isefjorden. Stedet er et yndet udflugtsmål da der er borde, bænke og grillpladser samt stor parkeringsplads og toilet.

Lystfisker? Tag ikke afsted på ferie til Isefjorden uden grej. Her er rigtig mange fine fiskepladser især for fangst af havørreder - knæk og bræk!

Afveksling fra naturoplevelserne? Holbæk i den sydvestlige ende af Isefjorden har masser af muligheder for shopping, café- og restaurantbesøg samt et godt udbud af spændende og interessante attraktioner.
Holbæk Museum ligger i et enestående bygningskompleks med 12 gamle huse i centrum af Holbæk. Det ældste af husene blev bygget helt tilbage i 1660, og museet rummer blandt andet købmandsgård, gamle bondestuer og ArkæoLAB, hvor besøgende selv kan prøve arkæologens metoder. På adressen Oldvejen 25 i Holbæk kan hele familien komme på en ”tidsrejse” til en levendegjort fortid på det aktive frilandsmuseum Andelslandsbyen Nyvang. Attraktionen er et kulturhistorisk museum for hele familien, der levendegør andelstiden på landet fra 1870-1950.
Fra Holbæk kan man også i sæsonen maj til september opleve Isefjorden fra vand siden med tur- og lystfiskerbåden M/S Emma. Prøv f.eks. en Holbæk Havn/fjord rundfart af cirka en times varighed, eller længere sejlads på 5 timer rundt i Isefjorden.

Købstaden Nykøbing Sjælland, der ligger i det nordvestlige hjørne af Isefjorden har blot ca. 6.000 indbyggere, men dog et imponerende udbud af specialbutikker og spisesteder idet byen er det naturlige centrum for et stort sommerhusområde.
I Nykøbing Sjælland ligger smukke Hempel Glasmuseum, der har åbent i sæsonen primo maj til ultimo oktober. Attraktionen huser Nordeuropas største private glassamling fra oldtidsglas til moderne glaskunst. I forbindelse med museet ligger det lille glasværksted ”GlasSpiren” – et glasværksted for hele familien, hvor der er mulighed for at få dekoreret og sandblæst sine egne glas ud fra et stort udvalg af former og mønstre.

Isefjordens perle er øen Orø, som har to faste, daglige færgeforbindelser fra Holbæk eller Hammer Bakke. Orø kan byde på frisk luft, rolige omgivelser, familievenlige faciliteter og seværdigheder. Her er gode muligheder for vandreture på de mange trampestier eller en pragtfuld cykeltur.
Tag madkurven med og nyd den sammen med familien i de fredelige og uforstyrrede omgivelser. Cykler inkl. hjelme kan lejes ved Turistinformationen på Orø havn.
På Orø Havn er det i sommersæsonen også muligt for børnene at få en sjov og hyggelig oplevelse med krabbefiskeri fra havnens bådebroer.
Ved Nørre Stænge på Orø ligger øens Blå Flag badestrand, som er en særdeles børnevenlig sandstrand med lavt vand.
Orø Strand Dyrepark er en 40 tdr. land stor dyrepark med mere end 400 dyr fordelt på ca. 50 arter – blandt andet næsebjørne, silkeaber og tropiske fugle. Kom med på ”savannetur” i ladvognen, hvor I kan være med til at fodre strudse, okser, rådyr m.fl.
Det er også oplagt at lægge vejen forbi Orøs store vartegn Orø stenen, placeret på højdedraget ved svinget på Næsbyvej. Den tyve tons tunge granitsten er naturligvis et yndet og fascinerende klatreobjekt for børn – og måske også adrætte voksne . . .?

Privat sommerhusudlejning ved Isefjorden - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning ved Isefjorden er ejet af private. Af samme årsag kan du faktisk kun leje et privat sommerhus ved Isefjorden. Når du vælger at leje sommerhus privat ved Isefjorden hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du nem adgang til lokal service overalt via Felines samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning ved Isefjorden? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat ved Isefjorden hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje ved Isefjorden
Her finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse ved Isefjorden. Feline har samlet sommerhuse ved Isefjorden fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje ved Isefjorden på ét sted!

Leje af sommerhus ved Isefjorden med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Isefjorden med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Isefjorden på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus ved Isefjorden nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Isefjorden - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Isefjorden. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Isefjorden. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus ved Isefjorden hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Isefjorden her

Lej dit sommerhus
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Isefjorden, et feriehus ved Isefjorden eller en feriebolig ved Isefjorden er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie ved Isefjorden til en go´pris - altid!

Vælg mellem 92 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler om Isefjord

Andre artikler

  1. Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Energivenligt feriehus til 8 personer beliggende på en dejlig naturgrund med træer i et roligt og attraktivt område i Rørvig.
  2. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.