Et sommerhus Nordsjælland er den fuldendte ramme om et skønt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.032 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 160-G4473
Emne nr. 160-G4473

Lej dit sommerhus Nordsjælland her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Nordsjælland her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Når du lejer et sommerhus Nordsjælland hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som bookes igennem os, så derfor får du altid den laveste pris på et sommerhus Nordsjælland hos os.

På denne måde får du det største antal af sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde sommerferie i et sommerhus Nordsjælland, og derfor er husene også meget efterspurgte.Jo tidligere du går i gang med at lede efter et sommerhus Nordsjælland til familiens ferie, jo bedre muligheder er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine behov.

Brugervurderinger

Smuk og dejlig!

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

God beliggenhed i nærheden af Tisvildeleje by og Sankt Helenes Naturlegeplads.

Pragtfuldt lukket, helt ugenert have. Huset ligger i et typisk sommerhusområde. Stille område og tæt på dejlige strande.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket sommerhus Nordsjælland du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordsjælland til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet indsættes simpelthen på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordsjælland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Nemt og enkelt at booke - hurtigt svar og fremsendelse af lejekontrakt.

Vi bookede vores over nettet, hurtig og nemt

Vælg mellem 1.032 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S