Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordsjælland leje privat. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 1.038 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 160-G4338
Emne nr. 160-G4338

Lej dit sommerhus Nordsjælland leje privat her!

Hos Feline Holidays finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et passende sommerhus Nordsjælland leje privat hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én krone for at opnå de mange fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordsjælland leje privat til en billigere pris end den, du finder hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det overhovedet er muligt.

Tips til oplevelser i området

Lækkert område med god afstand til det hele ;-)

Sommerligt og hyggeligt. De 2 hjertestier er rigtig gode gå ture. Restaurant Gilleleje kan anbefales, er gode til små børn.

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Nordsjælland leje privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordsjælland leje privat, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Nemt overskueligt website, hurtig og venlig betjening af service medarbejder. Vil helt klart komme tilbage her og se efter andre ferie, glæder os til en dejlig bade/hygge ferie.

Perfekt pris og super service. Det går altid stærkt og der er aldrig nogle problemer med de lejemål vi har benyttet - både i ind- og udland. Selv deres telefon service er super - ikke meget ventetid og de er altid venlige til at hjælpe.

Super - det kan ikke være nemmere og hurtigere. Hjemmesidens muligheder for at søge på afgrænsede kriterier som dato, pris, sted og faciliteter m.m. gør det meget nemt og hurtigt at finde frem til lige det, som du ønsker.

Super vi bestilte huset dagen før vi tog afsted og alt blev klaret over nettet....

Vælg mellem 1.038 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S