Et sommerhus miniferie Djursland er den perfekte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.765 sommerhuse Destinationer under Djursland

Lej dit sommerhus miniferie Djursland her!

Weekend, og miniferie

Du beslutter selv hvor mange overnatninger du har brug for. Det kan lade sig gøre at vælge fra 2 overnatninger og opad, og derfor kan det lade sig gøre at planlægge helt individuelle ophold. Forskellige mennesker har selvsagt forskellige krav, men uanset hvad du er på jagt efter, kan du helt sikkert finde det her på siden. Tag på weekendophold eller miniferie - alt kan lade sig gøre i et skønt beliggende sommerhus miniferie Djursland.

Det er dog vores helt klare anbefaling, at du som minimum vælger 3 overnatninger. Det har sin forklaring i at du så vil få et langt højere antal sommerhuse at vælge mellem. Dernæst vil der i langt de fleste tilfælde ikke være den store forskel på prisen; det koster med andre ord ikke det store beløb mere at få en ekstra overnatning. Det vigtigste er dog, at den ekstra overnatning vil give jer mere tid til at hygge jer og slappe af i sommerhuset - og det er jo lige præcis det, opholdet handler om.

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem Feline får du altid flest huse at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor får du altid den billigste pris på et sommerhus miniferie Djursland hos os.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Jo før du går på jagt efter et sommerhus miniferie Djursland, jo flere vil der være, som du kan vælge imellem. Lige så væsentligt er det, at du på denne måde forbedrer dine muligheder for at booke det sommerhus miniferie Djursland, som du helst vil holde sommerferie i.

Tips til ferieoplevelser

Dejligt - indbyder til cykelture, gåture og strandture.

Mange seværdigheder inden for rimelig køreafstand.

Dejligt område, lige ved Mols Bjerge. Godt udgangspunkt for mange udflugter på Djursland eller Randers og Århus.

Mange attraktive steder og aktiviteter, specielt til børnefamilier.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem Feline Holidays er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus miniferie Djursland til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus miniferie Djursland, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God, effektiv service.

Nemt at gå til. God instruktion i bookingbekræftelse.

God hjemmeside, god service, gode priser. Det er 3. gang, vi bookede via Feline Holidays og indtil videre har vi altid været tilfredse. Kan stærkt anbefales.

Vælg mellem 1.765 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler