Kvie Sø ligger naturskønt med gode muligheder for både badning i børnevenlige omgivelser, og vandreture i de fredede omgivelser ved søen. Central beliggenhed for mange forskellige udflugtsmål - både Vesterhavets skønne strande og store, kendte attraktioner som LEGOLAND® og Givskud Zoo.
Vælg mellem 91 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer beliggende roligt ugenert i det naturskønne område ved Kvie Sø.
Sommerhus til 6 personer beliggende roligt ugenert i det naturskønne område ved Kvie Sø. Om sommeren er det muligt at bade i søen og resten af året kan man nyde en vandretur. Området byder ligeledes på gode naturoplevelser med flere put and take fiskesøer og golfbaner. Emne nr. 090-35047

Kvie Sø ligger et par kilometer nord for den lille by Ansager i Vestjylland, og er et rigtig godt valg til en vellykket ferie, hvis I gerne vil slappe af i rolige og fredelige omgivelser.

Kvie Sø er en rund ferskvandssø, som opstod efter seneste istid, og er nu fredet sammen med de omkringliggende områder. Beliggenheden er naturskøn, og her har man en fornemmelse af at være på en badestrand, selv om man er inde i landet. Søen er velegnet til badning, især for mindre børn, da den er lavvandet, har sandbund og god vandkvalitet. Der er anlagt en legeplads tæt ved søen samt to dejlige vandrestier i området på hhv. 2,3 og 3,5 kilometer. Besøg også den hyggelige og børnevenlige restaurant Pandekagehuset, hvorfra I har en flot udsigt over Kvie Sø.

Holder I ferie ved Kvie Sø er der heller ikke langt til de dejlige strande ved Vesterhavet. Der er ca. 48 km til såvel Henne Strand og Vejers Strand, og ganske få kilometer længere til Blåvand Stand. Her kan I nyde den friske vind, bruset fra bølgerne og frem for alt slappe af på de store, brede sandstrande.

På grund af fredningen er lystfiskeri ikke en mulighed i Kvie Sø, men der er til gengæld gode chancer for at få både ørreder og laks på krogen i Ansager Å og Varde Å. Begge åer er også velegnede til kanosejlads.

Handelsbyen Grindsted, beliggende kun 13 km fra Kvie Sø, har fine shoppingmuligheder for hele familien, gode dagligvarebutikker samt bowlingcenter og minigolfbane.

Grindsted Museum, Museumscenter Karensminde og Besættelsesudstillingen er tre interessante attraktioner og samtidig også familievenlige udflugtsmål. Eksempelvis fungerer Museumscenter Karensminde som et aktivt besøgslandbrug, hvor I kan opleve, hvordan landbrugsarbejde blev udført i tiden 1920-1950.

Kun 25 km fra Kvie Sø ligger Billund, hvor LEGOLAND® naturligvis altid er et besøg værd. LEGOLAND er en attraktion, man sagtens kan besøge mange gange, for der kommer hele tiden nye bygninger og forlystelser til parken, som er fyldt med spændende aktiviteter og udfordringer for hele familien.

I Givskud Zoo, 45 km øst for Kvie Sø, kan I sammen opleve mange forskellige dyr – blandt andet er det her, som det eneste sted i Danmark, muligt at opleve gorillaer, møde de voldsomme kæmpeoddere og se den meget sjældne afrikanske bongoantilope. Givskuds store og kendte løveflok kan I opleve på safari-ruten, enten i egen bil eller med safaribussen. På denne tur kommer I også igennem de store anlæg, hvor flokke af blandede dyregrupper færdes. Den største dinosaurudstilling nogensinde i Danmark findes også her. Mere end 40 dinosaurer i naturlig størrelse er genskabt - fra den allerstørste planteæder på omkring 80 tons til den dødsensfarlige kødæder, Tyrannosaurus rex.

Leje af sommerhus ved Kvie Sø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Kvie Sø med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning ved Kvie Sø på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Kvie Sø nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Kvie Sø - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Kvie Sø. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie ved Kvie Sø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Kvie Sø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Kvie Sø her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Kvie Sø, et feriehus ved Kvie Sø eller en feriebolig ved Kvie Sø er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie ved Kvie Sø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Kvie Sø nu!

Vælg mellem 91 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 april
Dejligt naturskønt område.
Kvie Sø
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt natur område
Kvie Sø
7 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 marts
Vi var der blot i en weekend og det var ganske fint. Kort afstand til indkøb
Kvie Sø
6 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 december
Fint naturområde.
Kvie Sø
2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 september
4stjerner
Kvie Sø

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland