Silkeborg er et dejligt sommerhusområde i Søhøjlandet. Her er rige muligheder for vandre- og cykelture, lystfiskeri og også for en tur til ”stranden” eller rettere sagt til bredderne på de naturskønne søer. Besøg AQUA, sejl en tur med ”Hjejlen”, nyd freden i Søndergaards Have eller tag på shopping i Silkeborgs hyggelige bymidte.
Vælg mellem 130 sommerhuse Destinationer under Silkeborg
Dejligt feriehus til 4 personer, naturskønt beliggende direkte ned til Gudenåen med fiskeret, 6 km fra Silkeborg centrum.
Dejligt feriehus til 4 personer, naturskønt beliggende direkte ned til Gudenåen med fiskeret, 6 km fra Silkeborg centrum. Til huset hører en skøn terrasse med panoramaudsigt over åen. Mange gode cykel- og vandreture i nærområdet. Emne nr. 130-D82405

Silkeborg byder på flere hundrede sommerhuse som er skønt beliggende i den flotte natur omkring Søhøjlandet. Glæd jer til en spændende blanding af super flot natur og en perlerække af ferieoplevelser som hele familien vil nyde at samles om.

Tag på en sjov og lærerig rejse i AQUA Akvarium & Dyrepark, Nordeuropas største ferskvandsakvarium. Oplev også storke, hugorme, vildsvin, mårhunde og vaskebjørne.

Gå ikke glip af en sejltur med Hjejlen, verdens ældste originale hjuldamper, eller en af de otte andre hyggelige turbåde. I kan tage på en heldagsudflugt og hoppe af og på ved anløbsstederne undervejs, en kortere non stop rundtur eller en hyggelig aftensejlads efter en lang sommerdag men I vil med garanti nyde sejlturen gennem noget af Danmarks smukkeste natur.

I naturskønne omgivelser ved Gudenåen i centrum af Silkeborg ligger Museum Jorn. Det smukt beliggende kunstmuseum rummer Asger Jorns samlinger fra 1950'erne og frem til hans død i 1973.

Nyd en dejlig dag med familien ved Skyggehale Lystfiskersø. Den grønne oase har hele tre søer, og faciliteterne er i top. Sø 1 er handicapvenlig, da der er fliser i den ene ende af søen. Ved sø 2 kan I grille og spise dagens fangst, og sø 3 er specielt for børn.

Prøv også lykken i Engholm Lystfiskersø, der er beliggende i en smuk fredet ådal med udsigt til skov så langt øjet rækker. Søen er en perle for den kræsne lystfisker, som værdsætter naturen højt.

I Silkeborg Bunkermuseum kan du opleve en snert af den tyske værnemagt, som havde hovedkvarter på Silkeborg Bad under besættelsen fra 1943 - 45.

Oplev en dag med masser af sjove oplevelser for hele familien i Labyrinthia. Ung som gammel. Ta' også gerne hunden med - der er også udfordringer for den.

Privat sommerhusudlejning Silkeborg - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Silkeborg har private ejere. Af samme årsag kan du reelt kun leje et privat sommerhus Silkeborg. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat Silkeborg hos Feline risikerer du ikke at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Silkeborg? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Silkeborg hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Silkeborg
Her kan du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Silkeborg. Vi tilbyder dig sommerhuse Silkeborg fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge mellem dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Silkeborg på ét sted!

Leje af sommerhus Silkeborg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Silkeborg med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Silkeborg har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Silkeborg nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Silkeborg - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Silkeborg. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Silkeborg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Silkeborg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Silkeborg her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Silkeborg, et feriehus Silkeborg eller en feriebolig Silkeborg er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Silkeborg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Silkeborg nu!

Vælg mellem 130 sommerhuse

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    I det smukke Midtjylland ved Kvie Sø ligger dette dejlige sommerhus til 18 personer.