Silkeborg er et dejligt sommerhusområde i Søhøjlandet. Her er rige muligheder for vandre- og cykelture, lystfiskeri og også for en tur til ”stranden” eller rettere sagt til bredderne på de naturskønne søer. Besøg AQUA, sejl en tur med ”Hjejlen”, byens museer eller tag på shopping i Silkeborgs hyggelige bymidte.
Vælg mellem 171 sommerhuse Destinationer under Silkeborg
Silkeborg_090-44338

Silkeborg byder på flere hundrede sommerhuse som er skønt beliggende i den flotte natur omkring Søhøjlandet. Glæd jer til en spændende blanding af super flot natur og en perlerække af ferieoplevelser som hele familien vil nyde at samles om.

Tag på en sjov og lærerig rejse i AQUA Akvarium & Dyrepark, Nordeuropas største ferskvandsakvarium. Oplev også storke, hugorme, vildsvin, mårhunde og vaskebjørne.

Gå ikke glip af en sejltur med Hjejlen, verdens ældste originale hjuldamper, eller en af de otte andre hyggelige turbåde. I kan tage på en heldagsudflugt og hoppe af og på ved anløbsstederne undervejs, en kortere non stop rundtur eller en hyggelig aftensejlads efter en lang sommerdag men I vil med garanti nyde sejlturen gennem noget af Danmarks smukkeste natur.

I naturskønne omgivelser ved Gudenåen i centrum af Silkeborg ligger Museum Jorn. Det smukt beliggende kunstmuseum rummer Asger Jorns samlinger fra 1950'erne og frem til hans død i 1973.

Prøv lykken i Engholm Lystfiskersø, der er beliggende i en smuk fredet ådal med udsigt til skov så langt øjet rækker. Søen er en perle for den kræsne lystfisker, som værdsætter naturen højt.

I Silkeborg Bunkermuseum kan du opleve en snert af den tyske værnemagt, som havde hovedkvarter på Silkeborg Bad under besættelsen fra 1943 - 45.

Oplev en dag med masser af sjove oplevelser for hele familien i Labyrinthia. Ung som gammel. Ta' også gerne hunden med - der er også udfordringer for den.

Vælg mellem 171 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
Lækkert område ned til gudenåen
Truust
8 voksne 2 børn 0 husdyr 5 overnatninger 2024 juni
Så smuk en natur - man kan næsten ikke forlade området
Teglgårdsparken
30 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Bliver bedre når vandet ude er væk
Gludsted Plantage
14 voksne 1 barn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 maj
Ligger i rolige og naturskønne omgivelser. Fint med adgang til udendørs pool. Poolmesteren var noget emsig, men da vi kunne hjælpe med noget teknik, tøede han op.
Teglgårdsparken
9 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 maj
Dejlig ugeneret grund lige ned til skoven
Truust

Attraktioner

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland