I Gudenådalens grønne plantager ligger de hyggelige sommerhusområder Truust og Fårvang. Tæt på i Ans ligger Tange Sø med badebro og søbred af sand og græs, hvor det også er tilladt at fiske. Ved siv og næs kan der fanges gedder, og ved fiskeri i båd kan der bl.a. også fanges ørreder, laks. Området ligger en kort køretur fra Silkeborg og Viborg, hvor der venter jer mange gode oplevelser.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Dejligt, stort og rummeligt feriehus til 9 personer med 4 gode soverum. Huset er beliggende på en 2900 m² indhegnet grund i Truust ved Ans.
Dejligt, stort og rummeligt feriehus til 9 personer med 4 gode soverum. Huset er beliggende på en 2900 m² indhegnet grund i Truust ved Ans. Her er plads til 2 familier som gerne vil holde ferie sammen. Området byder på flot natur, med mulighed for mange gode vandre- eller fisketure. Emne nr. 160-C4001

I den nordlige ende af Tange Sø byder Energimuseet på et væld af oplevelser inden for energiens spændende univers. Børn og voksne, nørder, pilfingre - der er nok at gå i gang med. Lyt til museets formidlers utrolige viden eller gå selv på opdagelse og på skattejagt ved hjælp af jeres smartphones.

Her er masser af muligheder for at bade. Almind Sø i Silkeborg er en af de populære badesøer, der løbende kontrolleres for vandkvalitet. Er vejret ikke til udendørs badning, kan I besøge områdets svømmehaller, campingpladsernes pools eller det tropiske badeland i Days Resort Søhøjlandet i Gjern. Svømmecenter Nordvest i Silkeborg har svømmebaner og varmtvands bassin, Truust camping indendørs pool med varmtvands bassiner og vandrutsjebane.

Dayz Resort Søhøjlandet har Nordens eneste helårs alpine skibakke og Danmarks eneste helårs skicenter. Resortet kan også byde på en omgang minigolf med udfordringer for hele familien.

Silkeborg er en rigtig hyggelig handelsby med flotte butikker i et net af gågader, gode caféer, restauranter og frokostjazz på torvet, hvor der hver lørdag er torvehandel. Den smukke natur med skove, søer og Gudenåen ligger i gåafstand fra midtbyen.

Hjejlen er verdens ældste originale kulfyrede hjuldamper i drift. Sommeren igennem sejler den og Hjejle-flådens øvrige turbåde dagligt fra havnen i Silkeborg til Himmelbjerget og videre til Laven. På havnen kan I også leje kanoer og nyde en dag med familien på de smukke Silkeborgsøer og Gudenåen, eller bare slå jer ned i de hyggelige omgivelser med en stor isvaffel. Himmelbjergets top rager 147 m over havets overflade. Landskabet er skabt efter den sidste istid, og terrænet vest og nord for Himmelbjerget er fri for høje træer af hensyn til den smukke udsigt, der er endnu mere betagende fra Himmelbjergtårnet. Himmelbjerget ligger i et meget skovrigt område med vandre- og cykelruter gennem bøgeskove, bakkedrag, dale og søer.

I AQUA møder I fascinerende danske dyr i deres naturlige omgivelser. Oplev den nysgerrige odder på jagt i søen og de sjove vaskebjørne i vild leg. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger. På vandlegepladsen kan I skyde med vandkanon og eksperimentere med vand. I det store indendørs akvarium kan I opleve glubske geder og kæmpemaller gennem store panoramavinduer og håndfodre fisk i røre-bassinet. I kan også gå på opdagelse blandt padder, krybdyr og insekter.

Silkeborg Legeland – Gi’ den Gas Palads – har underholdning nok til en hel regnvejrsdag. F.eks. børne bowlingbaner, sumo brydning, hoppeborge og et hyggerum med Duplo for de mindste. De voksne kan slå sig ned i sofaerne på hygge balkonen, hvor der er udsigt over hele paladset. Det er tilladt selv at medbringe mad og drikke, men det kan også købes i caféen.

Museum Jorn ligger lidt fra byens centrum i et parkområde ned til Gudenåen. Museet huser Asger Jorns samlinger, skænket i årene 1953-73. Af Jorns egne værker vises permanent over 100 malerier, 90 keramiske arbejder samt tegninger og grafik i vekslende ophængninger. Museum Silkeborg har til huse i Silkeborgs ældste bygning. I den permanente udstilling kan man bl.a. se den verdensberømte Tollundmand og hans kvindelige modstykke, Elling Kvinden.

Besøg også Viborg og den meget besøgte Domkirke, der ligger i byens bymidte, hvor de idylliske gågader med spændende butikker og caféer indbyder til en hyggelig dag.

I Kjellerup ligger Jysk Brandmuseum, der er det største af sin art i Danmark. Ta’ med tilbage i tiden blandt gamle og renoverede brandbiler og brandmateriel samt masser af andre sjove udstillinger. Bl.a. hestetrukne brandkøretøjer fra 1864 frem til 1910 og brandbiler fra 1934 frem til 1977.

Leje af sommerhus ved Ans med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus ved Ans med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning ved Ans er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus ved Ans nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Ans - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Ans. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Ans. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Ans hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Ans her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos os. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus ved Ans, et feriehus ved Ans eller en feriebolig ved Ans er der ingen der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie ved Ans til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Ans nu!

Vælg mellem 88 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 april
Stille sommerhus-område, ingen aktiviteter
Truust
6 voksne 2 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejligt område med rolige stier og veje til at gå på
Truust
4 voksne 0 børn 1 husdyr 8 overnatninger 2024 februar
Det var Ok
Kongensbro
2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Fint område og dejlig natur tæt på.
Truust
16 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 december
Dejligt natur område
Teglgårdsparken

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland