Hyggelige og smukt beliggende Bryrup er dejligt centralt placeret i forhold til et stort udvalg af særdeles familievenlige attraktioner. Optimale forhold for lystfiskeri og andre former for friluftsliv.
Vælg mellem 9 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i et naturskønt område i Bryrup.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i et naturskønt område i Bryrup. Huset ligger godt placeret midt i Jylland, ikke langt fra LEGOLAND og den flotte by Silkeborg. Emne nr. 160-C4142

Den lille, hyggelige stationsby Bryrup ligger mellem Silkeborg og Nørre Snede i en dalslugt omgivet af søer og hede. Oprindeligt var Bryrup en af stationsbyerne på den smukke, men siden 1968, nedlagte jernbanestrækning Horsens-Bryrup-Silkeborg. I dag er denne strækning omdannet til natursti, hvor der er
asfalt i den ene side og grus i den anden. Det giver optimalt underlag hvad enten man er på cykel, vandrer med eller uden barne- og klapvogne eller er til hest. Naturen langs stien er præget af store dale dannet af smeltevand fra istiden – samme tidspunkt som søerne Karlsø, Langsø, Kvindsø og Kulsø, der forbindes af åen gennem Bryrup, blev til.
Man kan dog stadig opleve at køre med damplokomotiv på en lille del af den gamle jernbane idet strækningen på 5 km fra Bryrup til Vrads fungerer som veteranjernbane. Vrads station drives som restaurant og traktørsted og holder naturligvis åbent, når der kører tog efter den ordinære køreplan. På strækningen med veterantog følger naturstien skovveje.

Med et stort udvalg af fiskearter, varierende fiskevand og smuk natur må området omkring Bryrup betegnes som et totalt eldorado for lystfiskere. Nyd de rolige og fredelige omgivelser og kast eksempelvis snøren ud i Bryrup Langsø, Bryrup Å eller Vrads Put&Take.

Ved den dejlige Bryrup Langsø findes der en afmærket vandresti på ca. 3 km langs den sydlige del af søen. Turen kan eventuelt forlænges med yderligere 1,5 km ved også at inkludere turen omkring smukke Karlsø.

Givskud Zoo, 30 kilometer syd for Bryrup, giver jer adgang til forskellige oplevelser. I kan, til fods ad det cirka 6 kilometer lange stisystem, i zoo opleve mange forskellige dyr som f.eks. gorillaer, kameler og elefanter tæt på. Er I afsted i egen bil, kan Ifølge safariruten ind i løvernes territorium. Har I ikke egen bil med kan samme rute følges med guide i safaribussen. I dinosaurpark stifter I bekendtskab med kæmpestore, virkelighedstro dinosaurer i flotte skovomgivelser – og er pludselig ”150 millioner år tilbage i tiden”.

I kort køreafstand fra Bryrup ligger naturskønne Silkeborg, hvor de mange søer, skove og Gudenåen danner optimale betingelser for friluftsaktiviteter eller en hyggelig picnic, hvor I bare kan nyde tiden sammen.
Kører I mountainbike, og skal det være med udfordring og fart over feltet, kan I boltre jer på nogle af Danmarks bedste ruter i Nordskoven i Silkeborg. Hvis tempoet ikke skal være så hektisk kan I blot vælge de lokale cykelruter og hyggelige, fredelige skovstier i stedet for.

Spændende attraktioner for hele familien er blandt andet også det familievenlige oplevelsescenter Aqua Akvarium & Dyrepark, Museum Silkeborg og naturligvis en sejltur med verdens ældste, kulfyrede hjuldamper Hjejlen til Himmelbjerget.

På Jysk Automobilmuseum i Gjern kan I se en samling af 160 velbevarede og restaurerede biler og motorcykler og for de kunstinteresserede er Museum Jorns skiftende internationale udstillinger, arrangementer og værksted bestemt et besøg værd.

Har I lyst til at shoppe lidt i ferien har såvel Silkeborg som Horsens, 33 km fra Bryrup, et godt udvalg af specialbutikker mv.

Leje af sommerhus i Bryrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Bryrup med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Bryrup er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Bryrup nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Bryrup - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Bryrup. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Bryrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Bryrup hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Bryrup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Bryrup, et feriehus i Bryrup eller en feriebolig i Bryrup er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Bryrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Bryrup nu!

Vælg mellem 9 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 september
Stille og roligt
Bryrup

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland har masser af badesøer, fiskesøer og afvekslende natur, der er rig på muligheder for en aktiv ferie. De smukke fredfyldte omgivelser ved Gudenåen og Silkeborgsøerne er det perfekte sted at tage familien med på kanotur. Oplev den uforstyrrede natur og nyd samværet i aktivt eller roligt tempo. Turen kan gå helt til Tørring, og der er masser af start- og stoppladser på ruten.
    Midtjylland