Et sommerhus med pool Hvide Sande er den fuldendte ramme om et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 233 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande

Lej dit sommerhus med pool Hvide Sande her!

Hos Feline finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du let finde et passende sommerhus med pool Hvide Sande her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at få disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter der udlejer dit foretrukne sommerhus med pool Hvide Sande til en lavere pris end os.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde årets sommerferie i et sommerhus med pool Hvide Sande, og derfor er sommerhusene også særdeles eftertragtede.Jo før du går i gang med at søge efter et sommerhus med pool Hvide Sande til årets ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine behov.

Tips til ferieoplevelser

som at bo ved stranden inde i byen

Dejlig natur, skøn strand, god beliggenhed.

Dejligt område god badestrand

Besøg Bork Vikingehavn og Ringkøbing - kan anbefales. Gode muligheder for favorable tøjindkøb i outletbutikker i Hvide Sande. Sælerne i slusekanalen gav "gratis" underholdning og der er en rigtig god fiskebutik på den anden side af slusen.

huset lå godt læ og fint solskin på terrassen

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse som udlejes igennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus med pool Hvide Sande til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus med pool Hvide Sande, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super service og vi vil klart anbefale Feline. Vi ankom til et hus i Italien, der ikke var i orden, og det er ikke Felines skyld. Jeg gik i baglås og ringede hjem til Feline i DK. Jeg fik Trine i "røret" og så kom hun på overarbejde. Hun og Belvilla fik flyttet os til noget meget bedre ved Gardasøen. Vi har brugt Feline flere gange og det var ikke sidste gang. 5 * er alt for lidt når det gælder Feline.

Alle tiders. Kvik og hurtig hjemmeside......rigtig nem at gå til selv for en ældre sag som jeg......også på telefon er det nemt at få fat i Feline......og meget meget søde piger man går i telefonen......nu glæder vi os til at holde min 60 års fødselsdag i Sønderjylland......ikke sidste gang vi prøver dette.......

Overskueligt, god service og korte responstider. Vi har brugt Feline 3 gange, og alle 3 gange har tingene været i orden. Den ene gang havde vi ekstra ønsker til bookingen, hvilket blev klaret uden problemer og med hurtig, personlig tilbagemelding. Jeg har selv arbejdet i sommerhus-udlejningsbureau og ved af erfaring, at rigtig mange ting kan gå skævt, når et bureau skal formidle private sommerhuse til 3. mand. Med det in mente, vil jeg mene, at Feline har godt styr på deres ende af butikken, og kan varmt anbefale dem.

Så nemt. Super nemt at bestille ferie, og et dejligt stort udvalg.

Vælg mellem 233 sommerhuse

Andre artikler om Hvide Sande

Vis alle artikler om Hvide Sande

Andre artikler

  1. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet