Nogle af vestkystens bedste strande ligger i området omkring Haurvig. Strandene er omkranset af marehalmsklædte klitter, hvor det er nemt at finde en uforstyrret gryde med læ for vinden. De hvide sandstrande er ideelle til bygning af sandslotte og dæmninger, indsamling af smukke skaller og sten og ren og skær afslapning, ligesom den friske vind indbyder til drageflyvning.
Vælg mellem 216 sommerhuse
Utroligt dejligt og smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer, med skøn beliggenhed på en kuperet naturgrund i Haurvig.
Utroligt dejligt og smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer, med skøn beliggenhed på en kuperet naturgrund. Fra huset er der en fantastisk smuk udsigt over området og til Ringkøbing Fjord. Huset er desuden allergivenligt indrettet. Emne nr. 328-D3638

Haurvig ligger på klittangen Holmsland Klit mellem Hvide Sande og Nymindegab. Havnen i Hvide Sande er et trækplaster for gæster fra nær og fjern. Det er et herligt syn, når fiskekutterne tøffer ind i havnen og lægger til med lasten fuld af friskfangende fisk. Gå en tur ud på molen og nyd vinden og den salte luft og smag nogle af havets lækkerier på byens spisesteder.

I Fiskeriets Hus kan I komme med under vandoverfladen og opleve de mange spændende fisk, og børnene kan få lov at røre fiskene. Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande er et kabeldrevne wakeboard- og vandskianlæg for vandhunde over 8 år. På den flydende terrasse og cafe kan resten af familien hygge sig og kigge på.

Der er fine cykelstier langs klitterne og landevejen, så man sikkert kan komme vidt omkring i området både til fods og på cykel. I Blåbjerg Plantage finder I også gode mountain bike ruter, og kommer I op på toppen af Danmarks højeste klit, finder I den berømte Blåbjerg Sten og et fantastisk udsyn over skov, enge og søer.

At blive båret på hesteryg op over klitten og ned på stranden er den ultimative følelse af frihed og glæde for hest og rytter. Rideturen på stranden er smukkest i solnedgang, men også ture i løbet af dagen giver nogle helt fantastiske naturoplevelser. Nyd solen og vinden og lyden af havet. Heste kan lejes på de lokale ridecentre, og erfarne ryttere følger med på turen. Søndervig Hestecenter/Ranch tilbyder også trækture for børn og begyndere på ranchen, hvor der også er sjove western aktiviteter. Tag madkurven med og få en hyggelig dag sammen med familien.

Ved Ringkøbing Fjord finder I flere små hyggelige havne. Bl.a. Stauning Havn der er den mest idylliske fjordhavn med små fiskekuttere, jagtbåde og lystbåde. Hvert år i august afholdes der jazzfestival på havnen.

Området ved Haurvig er et sandt eldorado for lystfiskere. Både ved fjord, å, hav og put & take søer. Tag på havfiskeri, f.eks. med MS Solea fra havnen i Hvide Sande, eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg.

Naturen ved Skjern Enge er helt unik med et plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, findes skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenlige, også for bevægelseshæmmede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne.

Tipperne er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord og et af Europas vigtigste fuglereservater. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. I sommermånederne kan man opleve ryler, snepper og hjejler, mens svanen er her hele året. En stor oplevelse for natur- og fugleinteresserede.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne her på egnen levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.
Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der sjov og vandplaskeri i SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel og i Hvide Sande Svømmehal.

Abelines Gaard har I mulighed for at opleve, hvordan livet var på klitgårde på den jyske vestkyst i gamle dage.

Leje af sommerhus Haurvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Haurvig med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Haurvig er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Haurvig nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Haurvig - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Haurvig. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Haurvig. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Haurvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Haurvig her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Haurvig, et feriehus Haurvig eller en feriebolig Haurvig er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Haurvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Haurvig nu!

Vælg mellem 216 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Vi elskede området!
Haurvig
10 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig beliggenhed helt nede i klitterne
Haurvig
3 voksne 3 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Vi elsker området.
Haurvig
4 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig rolig område trods hovedvejen går lige forbi bag en lille bakke.
Haurvig
10 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Huset ligger lige opad hovedvejen, som man ikke kan se, men hører.
Haurvig

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.600 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn, og I kan glæde jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    Fiskerbåd i Hvide Sande
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet