Lyngvig Fyr står oven på en af klitterne ud mod havet midt i det smukke klitlandskab omkring Holmsland Klit. Bestiges de 228 trin til fyrets top, belønnes man med en enestående udsigt: Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ruller ind fra hver sin side og omkranser det naturskønne klitlandskab. Besøg den hyggelige fyrmesterbolig med café, museumsbutik og flotte udstilling om badeturismen ved Vestkysten.
Vælg mellem 379 sommerhuse
Rustikt sommerhus til 6 personer med stråtag beliggende i Nr. Lyngvig direkte til fredet naturområde med udsigt over heden og klitterne.
Rustikt sommerhus til 6 personer med stråtag beliggende direkte til fredet naturområde med udsigt over heden og klitterne. Hele Holmsland er kendt for de mange spændende aktiviteter og udflugtsmål med masser af oplevelser for såvel voksne som børn. Emne nr. 090-84127

Børnene er vilde med den flotte naturlegeplads ved fyrmesterboligen med svævebane og et klatrestativ i form af et stort hvalskelet. Cyklister kan få et velfortjent pust ved Lyngvig Fyr, der er blevet udpeget som pausested på Vestkystruten og derfor har etableret et pauserum til aktive cyklister. De fine cykelstier langs klitterne og landevejen gør det muligt at komme vidt omkring.

Stranden ved Nr. Lyngvig er bred og uendelig med smukke markhalmsklædte klitter til at skærme mod vinden. Pak strandtasken og køletasken og nyd en solrig sommerdag i samvær med familien på stranden. Gå en uforstyrret tur langs vandkanten, led efter rav, saml skaller og sten og nyd synet af det store hav. Eller læn dig tilbage og luk øjnene og hør havets brusen. At sidde i klitterne og se solen gå ned i Vesterhavet er et af de allersmukkeste syn.

Havnen i Hvide Sande og aktiviteterne her er det helt store trækplaster. Kig med når fiskekutterne lægger til kaj med lasten fuld af friskfangende herligheder. Gå en tur ud på molen, spis en is og nyd vinden og den salte luft. Byen har et stort udbud af butikker og spisesteder, der naturligvis serverer friskfangede lækkerier.

Kom med under vandoverfladen i Fiskeriets Hus og opleve de mange spændende fisk. I klappebassinet kan børnene få lov at røre fiskene. Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande er for familiens vovehalse. Den kabeldrevne wakeboard- og vandskianlæg kan benyttes af alle over 8 år.

Kør eller cykel en tur til Bork og oplev Tipperne, en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord, og et af Europas vigtigste fuglereservater. Hvert år kan man se titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien. I sommermånederne er det bl.a. ryler, snepper og hjejler, der holder rast her, mens svanen er fast beboer året rundt.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på vikingernes liv her på egnen for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, skyd med bue og pil, lav smykker og andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Tag turen op ad den snoede trappe i Lyngvig Fyr og bliv belønnet med den spektakulære udsigt over hav, fjord og landskab.

Området omkring Nr. Lyngvig er det sandt paradis for lystfiskere. De særlige forhold i Ringkøbing Fjord giver fine livsbetingelser for forskellige arter af fisk. Alternativt kan man tage på havfiskeri med MS Solea fra havnen i Hvide Sande eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. Er I mere til put & take søer, er der flere at vælge imellem.

Naturen i Skjern Enge er helt unik med storslåede landskaber og plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, er bl.a. skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenligt, også for kørestolsbrugere. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren.

SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel har aktiviteter nok til en hel regnvejrsdag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness. Der er også mulighed for en sjov dag i Hvide Sande Svømmehal med rutsjebaner, spa, sauna og dampbad.

Leje af sommerhus Nr. Lyngvig med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Nr. Lyngvig med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Nr. Lyngvig er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Nr. Lyngvig nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Nr. Lyngvig - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus Nr. Lyngvig. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Nr. Lyngvig. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Nr. Lyngvig hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Nr. Lyngvig her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Nr. Lyngvig, et feriehus Nr. Lyngvig eller en feriebolig Nr. Lyngvig er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Nr. Lyngvig til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Nr. Lyngvig nu!

Vælg mellem 379 sommerhuse

Attraktioner

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.