Er vand, sol og strand vigtige elementer i jeres ferie, ja så er Årgab et godt valg. Beliggende lige mellem Vesterhavets bølger og Ringkøbing Fjords mere rolige vand. Ved fjorden holder wind- og kitesurferne til, Det er underholdende at iagttage de mange farvestrålende sejl, når surferne boltrer sig på vandet. Borde og bænke gør det muligt at nyde den medbragte madkurv imens.
Vælg mellem 306 sommerhuse
Et fantastik lækkert luksusferiehus til 7 personer for den kræsne lejer beliggende i Årgab.
Et fantastik lækkert luksusferiehus til 7 personer for den kræsne lejer. Huset er opført i de bedste materialer og er meget velindrettet. Der er 2 skønne terrasser med herlig udsigt til klitterne - den ene er helt lukket, perfekt hvis man har småbørn eller hund med. Emne nr. 328-E4320

Årgab ligger lige syd for Hvide Sande, hvor aktiviteterne på havnen trækker masser af turister til. Vær med når fiskekutterne tøffer ind i havnen og lægger til med lasten fuld af friskfangende herligheder fra havet. Gå en tur ud på molen og nyd vinden og den salte luft. Byen har et stort udbud af butikker og spisesteder, der naturligvis serverer friskfangede lækkerier.

Besøg Fiskeriets Hus hvor I kan komme med under vandoverfladen og opleve de mange spændende fisk. Der er også et klappebassin, hvor børnene og andre nysgerrige sjæle kan få lov at røre fiskene.

Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande er for familiens vovehalse. Den kabeldrevne wakeboard- og vandskianlæg kan benyttes af alle over 8 år. Den flydende terrasse og cafe er en fin oase for de, der hellere vil kigge på.

Søndervig er en vaskeægte badeby med mere end 100 år på bagen. Her er fine butikker og spisesteder og en dejlig bred sandstrand med gode forhold for kørestolsbrugere og barnevogne, så alle kan komme med helt ned på stranden.

Pak strandtasken og køletasken og nyd en solrig sommerdag i samvær med familien på stranden. Gå en uforstyrret tur langs vandkanten, led efter rav, saml skaller og sten og nyd synet af det store hav. Eller læn dig tilbage og luk øjnene og hør havets brusen. Intet sted er solnedgangen smukkere end i klitterne ved den danske vestkyst.

Området ved Årgab er det rene eldorado for lystfiskere. De særlige forhold i Ringkøbing Fjord giver fine livsbetingelser for forskellige arter af fisk. Alternativt er der mulighed for at tage på havfiskeri, f.eks. med MS Solea fra havnen i Hvide Sande eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. Er I mere til put & take søer, er udvalget stort i området.

Naturen i Skjern Enge er helt unik med storslåede landskaber og plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, findes spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenligt, også for handicappede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren. Cykler kan tages med ombord, så cykelturen kan fortsættes på den anden side.

Tipperne i Bork er et af Europas vigtigste fuglereservater. Tipperne er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. I sommermånederne kan man både opleve ryler, snepper og hjejler, mens svanen er her hele året. Den uforstyrrede natur er virkelig en oplevelse for natur- og fugleinteresserede.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne her på egnen levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel på masser af sjov og underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness. Der er også mulighed for en sjov dag i Hvide Sande Svømmehal med rutsjebaner, spa, sauna og dampbad.

Privat sommerhusudlejning Årgab - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Årgab har private ejere. Af den grund kan du faktisk kun leje et privat sommerhus Årgab. Når du beslutter at leje sommerhus privat Årgab hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig igennem hele forløbet og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Desuden får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til gennem vores samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Årgab? Svaret er simpelt: Lej sommerhus privat Årgab hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Årgab
Her vil du døgnet rundt finde det største udvalg af sommerhuse Årgab. Vi giver dig sommerhuse Årgab fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Årgab på ét sted!

Leje af sommerhus Årgab med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Årgab med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Årgab har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Årgab nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Årgab - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Årgab. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Årgab. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Årgab hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Årgab her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Årgab, et feriehus Årgab eller en feriebolig Årgab er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Årgab til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Årgab nu!

Vælg mellem 306 sommerhuse

Andre artikler om Årgab

 • Sommerhus Årgab privat Granvej

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Årgab privat Granvej. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Emne nr. 328-E4623
Vis alle artikler om Årgab

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
  I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
 2. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.