Er vand, sol og strand vigtige elementer i jeres ferie, ja så er Årgab et godt valg. Beliggende lige mellem Vesterhavets bølger og Ringkøbing Fjords mere rolige vand. Ved fjorden holder wind- og kitesurferne til, Det er underholdende at iagttage de mange farvestrålende sejl, når surferne boltrer sig på vandet. Borde og bænke gør det muligt at nyde den medbragte madkurv imens.
Vælg mellem 406 sommerhuse
Et fantastik lækkert luksusferiehus til 7 personer for den kræsne lejer beliggende i Årgab.
Et fantastik lækkert luksusferiehus til 7 personer for den kræsne lejer. Huset er opført i de bedste materialer og er meget velindrettet. Der er 2 skønne terrasser med herlig udsigt til klitterne - den ene er helt lukket, perfekt hvis man har småbørn eller hund med. Emne nr. 328-E4320

Årgab ligger lige syd for Hvide Sande, hvor aktiviteterne på havnen trækker masser af turister til. Vær med når fiskekutterne tøffer ind i havnen og lægger til med lasten fuld af friskfangende herligheder fra havet. Gå en tur ud på molen og nyd vinden og den salte luft. Byen har et stort udbud af butikker og spisesteder, der naturligvis serverer friskfangede lækkerier.

Besøg Fiskeriets Hus hvor I kan komme med under vandoverfladen og opleve de mange spændende fisk. Der er også et klappebassin, hvor børnene og andre nysgerrige sjæle kan få lov at røre fiskene.

Aqua Sports Zone Kabelpark i Hvide Sande er for familiens vovehalse. Den kabeldrevne wakeboard- og vandskianlæg kan benyttes af alle over 8 år. Den flydende terrasse og cafe er en fin oase for de, der hellere vil kigge på.

Søndervig er en vaskeægte badeby med mere end 100 år på bagen. Her er fine butikker og spisesteder og en dejlig bred sandstrand med gode forhold for kørestolsbrugere og barnevogne, så alle kan komme med helt ned på stranden.

Pak strandtasken og køletasken og nyd en solrig sommerdag i samvær med familien på stranden. Gå en uforstyrret tur langs vandkanten, led efter rav, saml skaller og sten og nyd synet af det store hav. Eller læn dig tilbage og luk øjnene og hør havets brusen. Intet sted er solnedgangen smukkere end i klitterne ved den danske vestkyst.

Området ved Årgab er det rene eldorado for lystfiskere. De særlige forhold i Ringkøbing Fjord giver fine livsbetingelser for forskellige arter af fisk. Alternativt er der mulighed for at tage på havfiskeri, f.eks. med MS Solea fra havnen i Hvide Sande eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. Er I mere til put & take søer, er udvalget stort i området.

Naturen i Skjern Enge er helt unik med storslåede landskaber og plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, findes spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenligt, også for handicappede. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren. Cykler kan tages med ombord, så cykelturen kan fortsættes på den anden side.

Tipperne i Bork er et af Europas vigtigste fuglereservater. Tipperne er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. I sommermånederne kan man både opleve ryler, snepper og hjejler, mens svanen er her hele året. Den uforstyrrede natur er virkelig en oplevelse for natur- og fugleinteresserede.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne her på egnen levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel på masser af sjov og underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness. Der er også mulighed for en sjov dag i Hvide Sande Svømmehal med rutsjebaner, spa, sauna og dampbad.

Leje af sommerhus Årgab med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Årgab med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Årgab har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Årgab nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Årgab - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus Årgab. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Årgab. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Årgab hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Årgab her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Årgab, et feriehus Årgab eller en feriebolig Årgab er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie Årgab til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Årgab nu!

Vælg mellem 406 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 2 børn 1 husdyr 21 overnatninger 2024 april
Meget dyrt område, lidt langt til indkøb (ikke gå afstand)
Årgab
10 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 maj
Skønt område ved Årgab
Årgab
8 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Dejlig afstand til strand og hvide sande. God service i butikkerne i hvide sande. Fed rundvisning på bryghuset med smagsprøver.
Årgab
6 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Virkelig et lækkert område. Tæt på rigtig meget. Kan bestemt anbefale området.
Årgab
6 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Naturen er fantastisk. Hvide Sande er rig på mulighed for at shoppe, spise og indkøb af lokale råvarer.
Årgab

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.600 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn, og I kan glæde jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    Fiskerbåd i Hvide Sande
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet