Det fredelige og naturskønne område på Holmsland Klit er ideelt til total afslapning og naturoplevelser i særklasse. Her er fred og ro, masser af plads og strandstier, der fører gennem klitterne ned til stranden. Området indbyder til masser af gåture, dage på stranden med picnic kurv, sandslotte, solbadning og familiehygge. Det er familieferie, når det er bedst.
Vælg mellem 44 sommerhuse
Med skøn udespa og rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, finder I dette lækre sommerhus til 8 personer.
Med skøn udespa og rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, finder man dette lækre sommerhus til 8 personer. Fra huset har man en skøn udsigt over de smukke klitter, og kun få minutters gang til Vesterhavet. Emne nr. 100-V30252-2016

Gi’ børnene en naturoplevelse, de sent vil glemme; Ta’ dem med op i klitterne og se solen gå ned som en stor orange kugle i det uendelige Vesterhav. Så bliver det ikke smukkere.

Langs klitterne i det kuperede terræn går en cykelsti helt fra Nymindegab til Søndervig, så I kan komme sikkert omkring på to hjul eller til fods. Der er fine muligheder for at holde pauser undervejs, f.eks. ved Nr. Lyngvig fyr, hvor børnene kan prøve den fine legeplads, og hvor I kan nyde den storslåede udsigt over hav og fjord på én gang. Eller på havnen i Hvide Sande hvor fiskekutterne lægger til med dagens fangst. Søndervig er en vaskeægte badeby med mere end 100 år på bagen. Her er fine butikker og spisesteder og en dejlig bred sandstrand med gode forhold for kørestolsbrugere og barnevogne, så alle kan komme med helt ned på stranden.

Området ved Skodbjerge er et overflødighedshorn for familiens lystfiskere. De særlige forhold i Ringkøbing Fjord, hvor saltvand og ferskvand mødes og blandes, giver fine betingelser for mange fiskearter. I kan også tage på havfiskeri med MS Solea fra havnen i Hvide Sande eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. Foretrækker I put & take søer, er udvalget stort i området.

Skjern Enge har et helt unik landskab og plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, findes spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenligt, også for kørestolsbrugere. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren. Cykler kan tages med ombord, så turen kan fortsættes på den anden side.

Tipperne i Bork er et af Europas vigtigste fuglereservater. Tipperne er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. I sommermånederne kan man både opleve ryler, snepper og hjejler, mens svanen er her hele året. Den uforstyrrede natur og det rige fugleliv er en stor oplevelse for natur- og fugleinteresserede. Husk at tage kikkerten med.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne her på egnen levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel på masser af sjov og underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness. Der er også mulighed for en sjov dag i Hvide Sande Svømmehal med rutsjebaner, spa, sauna og dampbad.

Privat sommerhusudlejning Skodbjerge - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Skodbjerge er ejet af private. Derfor kan du faktisk udelukkende leje et privat sommerhus Skodbjerge. Når du vælger at leje sommerhus privat Skodbjerge hos Feline kommer du ikke ud for at noget går galt.

Vi er der for dig hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder gennem Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Skodbjerge? Svaret er nemt: Lej sommerhus privat Skodbjerge hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Skodbjerge
Her vil du til hver en tid finde det største udvalg af sommerhuse Skodbjerge. Vi har samlet sommerhuse Skodbjerge fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det rigtig simpelt at søge mellem dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Skodbjerge på ét sted!

Leje af sommerhus Skodbjerge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skodbjerge med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Skodbjerge har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Skodbjerge nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skodbjerge - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Skodbjerge. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skodbjerge. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Skodbjerge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skodbjerge her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Skodbjerge, et feriehus Skodbjerge eller en feriebolig Skodbjerge er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Skodbjerge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skodbjerge nu!

Vælg mellem 44 sommerhuse

Andre artikler om Skodbjerge

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Kun 150 m fra Vesterhavet, på en rigtig dejlig, kuperet klitgrund i Bjerregård ved Hvide Sande, ligger dette smagfuldt indrettede sommerhus til 6 personer.