Det fredelige og naturskønne område på Holmsland Klit er ideelt til total afslapning og naturoplevelser i særklasse. Her er fred og ro, masser af plads og strandstier, der fører gennem klitterne ned til stranden. Området indbyder til masser af gåture, dage på stranden med picnic kurv, sandslotte, solbadning og familiehygge. Det er familieferie, når det er bedst.
Vælg mellem 128 sommerhuse
Med skøn udespa og rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, finder I dette lækre sommerhus til 8 personer.
Med skøn udespa og rigtig dejlig beliggenhed i Skodbjerge, finder man dette lækre sommerhus til 8 personer. Fra huset har man en skøn udsigt over de smukke klitter, og kun få minutters gang til Vesterhavet. Emne nr. 100-V30252-2016

Gi’ børnene en naturoplevelse, de sent vil glemme; Ta’ dem med op i klitterne og se solen gå ned som en stor orange kugle i det uendelige Vesterhav. Så bliver det ikke smukkere.

Langs klitterne i det kuperede terræn går en cykelsti helt fra Nymindegab til Søndervig, så I kan komme sikkert omkring på to hjul eller til fods. Der er fine muligheder for at holde pauser undervejs, f.eks. ved Nr. Lyngvig fyr, hvor børnene kan prøve den fine legeplads, og hvor I kan nyde den storslåede udsigt over hav og fjord på én gang. Eller på havnen i Hvide Sande hvor fiskekutterne lægger til med dagens fangst. Søndervig er en vaskeægte badeby med mere end 100 år på bagen. Her er fine butikker og spisesteder og en dejlig bred sandstrand med gode forhold for kørestolsbrugere og barnevogne, så alle kan komme med helt ned på stranden.

Området ved Skodbjerge er et overflødighedshorn for familiens lystfiskere. De særlige forhold i Ringkøbing Fjord, hvor saltvand og ferskvand mødes og blandes, giver fine betingelser for mange fiskearter. I kan også tage på havfiskeri med MS Solea fra havnen i Hvide Sande eller kaste snøren i havet fra byens mole. Skjern Å er Danmarks bedste laksevand. Den berømte ”Skjern Å-laks” har været i åen siden sidste istid for 10.000 år siden og er kendt for sin størrelse. Den kan veje over 20 kg. Foretrækker I put & take søer, er udvalget stort i området.

Skjern Enge har et helt unik landskab og plante- og dyreliv, hvor flere af arterne er sjældne og truede. Blandt de tusindvis af fugle, der holder rast her, findes spændende gæster som skestork, sorthalset lappedykker og havørne. Engene er særdeles publikumsvenligt, også for kørestolsbrugere. Her findes stiforløb, trækfærger, hængebroer, handicapfiskepladser og udsigtstårne. Med trækfærgerne kan man trække sig over Skjern Å til øen Kalvholm, hvor kreaturer og vildheste græsser om sommeren. Cykler kan tages med ombord, så turen kan fortsættes på den anden side.

Tipperne i Bork er et af Europas vigtigste fuglereservater. Tipperne er en halvø i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. Hvert år gæster titusinder af trækfugle fra hele Skandinavien og Sibirien området. I sommermånederne kan man både opleve ryler, snepper og hjejler, mens svanen er her hele året. Den uforstyrrede natur og det rige fugleliv er en stor oplevelse for natur- og fugleinteresserede. Husk at tage kikkerten med.

Besøg også oplevelsescentret Bork Vikingehavn og kom tæt på det liv, vikingerne her på egnen levede for 1.000 år siden. Se de flotte skibe, prøv at skyde med bue og pil, lave smykker og mange andre sjove aktiviteter. En gang om året afholdes der et vikingemarked, hvor flere hundrede vikinger slår lejr.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, byder SeaWest mellem Nymindegab og Nr. Nebel på masser af sjov og underholdning nok til en hel dag med legeland og tropisk badeland, bowling, kreative værksteder, minigolf, fitness og wellness. Der er også mulighed for en sjov dag i Hvide Sande Svømmehal med rutsjebaner, spa, sauna og dampbad.

Leje af sommerhus Skodbjerge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skodbjerge med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning Skodbjerge har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Skodbjerge nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skodbjerge - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Skodbjerge. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Skodbjerge. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Skodbjerge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skodbjerge her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Skodbjerge, et feriehus Skodbjerge eller en feriebolig Skodbjerge er der ingen der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Skodbjerge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skodbjerge nu!

Vælg mellem 128 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Fantastisk natur som vi ikke kan få nok af.
Skodbjerge
5 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Skønt område, tæt på Vesterhavet
Skodbjerge
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 oktober
Dejligt roligt område med kort afstand til Vesterhavet
Skodbjerge
3 voksne 1 barn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Meget smuk udsigt fra huset
Skodbjerge
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2022 august
Dejligt område bag lejlighederne. Ærgerligt med vejen så tæt på.
Skodbjerge

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.600 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn, og I kan glæde jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    Fiskerbåd i Hvide Sande
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet