Her venter stribevis af dejlige, børnevenlige strande, lige uden for døren. Området byder på storslåede naturoplevelser, og også på en rejse tilbage i tiden, til dengang der boede vikinger lige i nærheden. For de actionkrævende vandhunde er der et stort badeland lige i nærheden.
Vælg mellem 1.024 sommerhuse
Flot og rummeligt feriehus til 6 personer i Bjerregård ved Hvide Sande med højt til loftet samt en lækker indretning med kombineret køkken-alrum i åben forbindelse til stuen.
Flot og rummeligt feriehus til 6 personer med højt til loftet samt en lækker indretning med kombineret køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. Feriehuset ligger i rolige omgivelser og har en fin afskærmet terrasse med en herlig udendørs pejs. Emne nr. 328-B2744

Bjerregård, som ligger i flotte omgivelser på den sydlige del af Holmsland Klit, er et af de største sommerhusområder ved Vesterhavet. Med Vesterhavet på den en side og Ringkøbing Fjord på den anden er Bjerregård som skabt for alle, som gerne vil være tæt på vandet i deres ferie.

Bjerregård strand er en flot, bred og børnevenlig sandstrand, der er som skabt til hygge og leg sammen med børnene. Også strandene langs fjorden, hvor forholdene her er mere rolige end ved havet, er en udflugt værd - især for familier med mindre børn. Under alle omstændigheder kan I roligt glæde jer til nogle skønne og afslappende sommerdage ved vandet.

Området er som skabt til både gå- og cykelture; strækningen op ad Holmsland Klit er simpelthen en naturoplevelse på første klasse. Det samme gælder det nærliggende fuglereservatet Tipperne. Også lystfiskere vil have svært ved at tøjle begejstringen over de mange muligheder. Havet og fjorden ligger så godt som lige uden for døren, og byder på masser af udfordringer.

Få kilometer inde i landet, ved Bork Havn, venter en spændende rejse tilbage i tiden, helt tilbage til dengang vikingerne boede i området. Dengang eksisterede sommerhusområdet Bjerregård slet ikke; der var faktisk åbent hav, hvilket gjorde det nemt at sejle til og fra Bork Havn for at handle og plyndre.

Der findes stadig vikingeskibe i Bork Havn, men nutidens ”vikinger” er heldigvis mere fredelige end deres forgængere. Tag en tur dertil og få et kig ind i en spændende verden med markeder og sjove aktiviteter for børnene.

Sjove timer venter også i det store badeland som findes i Nr.Nebel, få kilometer syd for Bjerregård. Rutsjebaner, boblebade og meget mere venter på alle de glade vandhunde, som gerne vil have mere action og fart over feltet, end de kan finde ved strandene omkring Bjerregård.

Leje af sommerhus Bjerregård med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus Bjerregård med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Bjerregård på den letteste måde. Lej dit sommerhus Bjerregård nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bjerregård - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Bjerregård. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Bjerregård. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bjerregård hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bjerregård her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Bjerregård, et feriehus Bjerregård eller en feriebolig Bjerregård er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end vi har. Feline betyder ferie Bjerregård til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bjerregård nu!

Vælg mellem 1.024 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Dejligt sted med sin særegent natur
Bjerregård
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Altid dejligt område med plads til lange ture. Klitterne og de skønne områder før Klitterne og stranden
Bjerregård
3 voksne 0 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 oktober
Skal køre til alt. Ligger i kort afstand fra gode steder.
Bjerregård
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 juli
Fint - ikke langt til vandet. Som det skal være. Kunne måske godt bruge en lille butik i nærheden
Bjerregård
8 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Der manglede information om, at det var svært at komme ned til stranden pga klitter. Da jeg er dårligt gående var det noget der gjorde mig trist
Bjerregård

Andre artikler

  1. Sommerhus Hvide Sande

    Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.600 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn, og I kan glæde jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
    Fiskerbåd i Hvide Sande
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet