Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i og omkring Vejle.
Vælg mellem 248 sommerhuse Destinationer under Østjylland
langtidsleje sommerhus vejle
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Vejle.

Sommerhus til langtidsleje ved Vejle – vi har løsningen!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse i nærheden af Vejle – hver eneste dag, hele året rundt. Desuden har vi igennem mange år lavet individuelle og skræddersyede løsninger omkring langtidsudlejning.

Feline er derfor det naturlige valg, når det handler om et sommerhus til langtidsleje ved Vejle.

Der findes ingen sommerhuse i selve Vejle by, men til gengæld er der rigtig mange i de naturskønne områder uden for byen. Tættest på er sommerhusområderne Andkær Vig og Hvidbjerg, som ligger langs Vejle Fjords sydlige bred. Lidt længere væk, på den nordlige side af Vejle Fjord, ligger Juelsminde og As Vig. Hertil kommer et lille antal sommerhuse inde i landet, på den vestlige side af Vejle.

Det er muligt at leje et sommerhus i en periode op til og med 5 uger direkte på nettet. Brug linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse i nærheden af Vejle, som er ledige i 5 uger:

Andkær VigHvidbjergJuelsmindeAs Vig

Se alle sommerhuse i Vejle og omegn, som er ledige i 5 uger på denne side.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med dit behov for at foretage langtidsleje et et sommerhus ved Vejle, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du behov for mere end 5 uger eller mere end ét hus?

Intet problem. Der er ikke to situationer som er ens, når det kommer til langtidsudlejning. Alle er forskellige, og derfor er der selvfølgelig også tale om forskellige behov.

Nogle har brug for et enkelt sommerhus i 6-8 uger eller mere på grund af en forsikringsskade, skadedyrsbekæmpelse eller ombygning/renovation.

Andre har behov for midlertidig indkvartering af medarbejdere, som skal arbejde på et længerevarende projekt i Vejle, og derfor har behov for at bo tæt på arbejdspladsen.

Uanset om du har brug for ét eller flere sommerhuse, og uanset hvor længe du har brug for at leje det, hjælper vi gerne med at finde en god og omkostningseffektiv løsning.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk og hør hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til langtidsleje af et sommerhus ved Vejle.

Vælg mellem 248 sommerhuse

Andre artikler om Østjylland

Vis alle artikler om Østjylland

Andre artikler