Emne nr.: 014-30135
Emne nr.: 014-30135

Et sommerhus ved stranden er det oplagte valg, når du søger efter et udgangspunkt for familiens forestående ferie. Uanset hvilket område turen går til, er nem adgang til en strand en stor fordel. Der vil altid være en lang række sommerhuse at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig fine chancer for at finde netop det sommerhus, I drømmer om.

Tag væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I for alvor kan koble af. Brug tiden på at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i lokalområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I bestemmer jer for at booke.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Norsminde er en hyggelige lille fiskerlandsby med en meget smuk badestrand og en idyllisk naturhavn.

Den skønne natur i Norsminde er fremragende at udforske på en vandretur eller cykeltur.

I Norsminde kan børn opleve noget uforglemmeligt på krabbebroen. Her kan I nemlig prøve løkken som krabbefangere.

I kælderen på Norsminde Kro, finder I udstillingen Galleri under Kroen, som viser og sælger lokal kunst og kunsthåndværk.

Direkte ved havnen ligger den kendte Norsminde Kro, der tilbyder sine gæster unikke smagsoplevelser.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse