Dageløkke Strand er en yderst børnevenlig strand. Den er overskuelig, har lavt vand, kiosk og toiletter. Græsarealerne, der går helt ned til stranden, indbyder til picnic og afslapning, mens børnene leger på stranden, samler sten og sopper. Den hyggelige lille havn ligger tæt på stranden, og det fredelige sommerhusområde har legeplads, minigolf og petanquebane. Et godt udgangspunkt for ferien.
Vælg mellem 32 sommerhuse
Dejligt Marinahus til 4 personer beliggende 50 m fra havet i Dageløkke Feriecenter.
Dette dejligt Marinahus til 4 personer er beliggende blot 50 m fra vandet og har panoramudsigt over Dageløkke Lystbådehavn og havet til Fyn og Tåsinge. Huset er en del af Dageløkke Feriecenter. Emne nr. 130-G10802

Naturen og det smukt kuperede landskab på Langeland er rig på oldtidsminder. Gravhøje, jættestuer, langdysser og bronzealderhøje titter frem over alt og er oplagte mål for cykel- og vandreture. F.eks. Jættestuen i Skovtofte 9 km syd for Dageløkke. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes bl.a. på Lohals Camping. Også i skovene Øster- og Vester Prisskov samt Øster- og Vester Stigtehave mellem Hov og Lohals kommer I forbi mange historiske steder. Se den omfattende samling af oldtidsfund, våben, sølvmønter og sølvtøj helt frem til nutiden på Langelands Museum.

Langeland er kendt for sine vilde heste, og flokkene kan komme op på 80 hingste og hopper i alle aldre. Den største flok ses ofte fra hatbakken "Ørnehøj". Mindre flokke kan ses bl.a. på Flådet i Tranekær.

Hestene på Rideskolen Lohalsgaarden er tamme, og der er ponyture for børnene. Øvede ryttere kan tage med på ture til skov og strand. Dyk Sydfyn tilbyder oplevelser under vand på Øhavsstien og ture i havkajak. Kys Frøen på Skovsgaard og få en dejlig dag i samvær med familien i naturens og eventyrenes tegn.

10 km mod syd finder I den smukke slotsby Tranekær. Slotsbyen er enestående i Danmark, da byen er bygget som et mini tysk fyrstendømme. Tranekær Gods er i dag et moderne land- og skovbrug, og hvert år sidst i juni åbnes slottet for guidede ture. Tobaksladen, der blev brugt til at tørre tobaksblade i under 2. verdenskrig, er renoveret i oprindelig stil, og der er gratis adgang.

Tranekær Slotsmølle er en hollandsk vindmølle fra 1846. Den står i dag med det oprindelige inventar og fortæller mølleriets historie på Langeland. På øen ses mange lignende vindmøller. Kunstinteresserede kan glæde sig til Land Art udstillingen i slotsparken. Kendte danske og internationale kunstnere har skabt deres værker i selve parken under kunstformen Land Art. Gigantiske kunstværker bygges på stedet af bl.a. træ, jord og sten og pryder den frodige park, der er åbent året rundt fra solopgang til solnedgang.

Medicinhaverne er ligeledes en stor og smuk park med mere end 500 forskellige planter, der alle er en del af plantemedicinens historie. Skilte fortæller om hver eneste plante, og stier sikrer, at kørestolebrugere også kan tage med på den lærerige tur gennem haverne.

Blot 10 km nord for Dageløkke ligger den stemningsfyldte by Lohals med fine shopping muligheder og hyggelige spisesteder. Oplev den specielle atmosfære i lystbådehavnen og fiskerihavnen og besøg Safarimuseet med jagttrofæer fra alverdens lande.

Langs Langelands mere end 140 km lange kystlinje er der fine muligheder for at kaste snøren ud og fange aftensmaden. Drømmer I om at tage til havs og fiske, arrangeres der ture fra Lohals Havn. Skal familiens yngste med på fisketur, kan Spodsbjerg Lystfiskersø ved Tranekær anbefales.

I slutningen af juli måned afholdes Langelands Festivalen, der er et rigtigt familiearrangement med musik og aktiviteter for hele familien. Festivallen trækker hvert år mere end 20.000 gæster til øen.

På Koldkrigsmuseet Langelandsfortet i Bagenkop kan I komme tæt på fortets fire 150 mm kanoner, gå ombord på den danske minestryger Askø eller kigge ned i cockpittet på et MiG-23 fly. Som det eneste sted i Skandinavien findes her en hel sektion af den originale Berlinmur.

Leje af sommerhus i Dageløkke med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Dageløkke med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Dageløkke på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Dageløkke nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Dageløkke - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Dageløkke. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Dageløkke. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Dageløkke hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Dageløkke her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Dageløkke, et feriehus i Dageløkke eller en feriebolig i Dageløkke er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Dageløkke til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Dageløkke nu!

Vælg mellem 32 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2024 juni
Det lå perfekt ned til søen, skøn udsigt
Dageløkke
2 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2024 juni
Dejligt pænt og velholdt område
Dageløkke
2 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 oktober
Alt er lukket ned i uge 40
Dageløkke
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Fantastisk sted - på trods af vanvittigt efterårsvejr første uge i august. Godt sommervejr i Dageløkke har vi til gode.
Dageløkke
2 voksne 2 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Smuk havudsigt og meget stille område.
Dageløkke

Andre artikler

  1. Sommerhus Langeland

    Langeland er den største af de dejlige øer der findes i Det Sydfynske Øhav, og er et populært områder der byder på hundredevis af skønt beliggende sommerhuse. Her er et stort udvalg af børnevenlige strande og rigtig gode muligheder for lystfiskeri. Besøg også Langelandsfortet, herregården Skovsgård og se de vilde heste.
    Langeland_Depositphotos_5846785_S