I Klint har I kort afstand til familievenlige attraktioner, der sikrer jer mange gode ferieoplevelser. Desuden ligger Odsherreds skønne natur og lækre strande næsten lige uden for døren. Området har mange historiske seværdigheder, og I bør heller ikke snyde jer selv for et besøg i den atmosfærefyldte købstad Nykøbing Sjælland.
Vælg mellem 95 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Klint blot 250 m fra kysten.
Dejligt sommerhus til 6 personer beliggende i Klint blot 250 m fra kysten. Huset ligger i rolige omgivelser på en blind vej med flot udsigt over åbne marker. Foran huset er der lavet en stor, skøn terrasse, hvor man har rig mulighed for at nyde solen i fulde drag og grille de friskfangede fisk. Emne nr. 130-E17001

Klint har en central placering på spidsen af Nordvestsjælland – øst for Sjællands Odde og 8 km fra områdets handelscentrum Nykøbing Sjælland. Her har I rolige og fredelige omgivelser samt dejlig, uspoleret natur lige uden for døren.

Strandene ved Klint veksler mellem sten- og sandstrande, der er meget børnevenlige da vandet kun langsomt bliver dybt. Omkring 9 km fra Klint ligger Gudmindrup Strand, der siges at være en af Danmarks bedste badestrande. Gudmindrup Strand er ligeledes en børnevenlig og bred sandstrand med lavt vand og dejlige klitter. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, og der er bemandet livreddertårn i højsæsonen, toiletfaciliteter samt tilhørende, stor parkeringsplads.
Om sommeren byder stranden og havet på gode muligheder for badning, sport og leg, men husk også mat den salte havluft og havets lyde kan I nyde året rundt. Det er altid forfriskende med en rask gåtur i klitterne og langs havet - en gratis oplevelse, der byder på nye indtryk hver gang.

Kun knap ti km fra Klint ligger den hyggelige forlystelsespark Sommerland Sjælland i grønne omgivelser og med masser af plads omkring de talrige sjove og udfordrende aktiviteter. Stedet er et oplagt mål for en heldagsudflugt for familien, hvor I kan slå jer løs i de mere end 60 spændende forlystelser og det kæmpe vandland! Når sult og tørst så melder sig kan I enten nyde den medbragte madkurv i de smukke omgivelser ved parkens borde og bænke, benytte den store fællesgrill eller spise i en af attraktionens restauranter eller cafeer. I Sommerland Sjælland kan børnene desuden prøve at forme deres egen slikkepind, ligesom I sammen har mulighed for at tage på en rolig og fredelig fisketur ved attraktionens Ørredsø. Husk selv at medbringe fiskegrej!

I Odsherred Eventpark er der i sæsonen april til og med oktober mulighed for at prøve kræfter med en lang række udendørs aktiviteter som eksempelvis paintball, fodboldgolf og lerdueskydning. Desuden tilbyder Odsherred Eventpark opsætning af en sjov og anderledes konkurrence – Eventgames Sjælland. Disciplinerne der her dystes i er øksekast, bueskydning, pusterør, sømblok, skovsave og skydning med gevær, og det hele foregår naturligvis under kyndig vejledning og overvågning af stedets instruktører.

Oplev et spændende og lærerigt, historisk vingesus med en rundvisning på det 800 år gamle Dragsholm Slot ved Hørve (28 km), der har en spændende og dramatisk fortid og hører til blandt Danmarks ældste verdslige bygninger. Slottet tilbyder faste rundvisninger med guide af en times varighed, hvor slottets begivenhedsrige historie, med blandt andet krige, dramatiske nedbrændinger og adlens store selskaber, gennemgås.

Besøg også Nykøbing Sjælland (8 km) – egnens hyggelige gamle købstad fra 1400-tallet, der har et imponerende udbud af butikker, cafeer og restauranter samt events og arrangementer året rundt.

Leje af sommerhus i Klint med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Klint med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Klint er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Klint nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Klint - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Klint. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Klint. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Klint hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Klint her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Klint, et feriehus i Klint eller en feriebolig i Klint er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Klint til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Klint nu!

Vælg mellem 95 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 3 børn 1 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Det gælder dog kun for sommerhusgrunden. vi var ikke andre steder.
Klint
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Den mest fantastiske udsigt fra stue og terasse !! Foran huset er der stenstrand, men længere mod øst fin sandstrand. Var på odden havn et par gange, hvor man får den bedste Fisk, og isøre is. Rigtig go legeplads i Klint. Hyggelig havn, strand og skov I Rørvig. Gode handlemuligheder og caféer i Nykøbing
Klint
6 voksne 4 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2024 januar
Kedeligt område
Klint
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skønt område, tæt på vandet
Klint
3 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
nær strand og by... Roligt område, væk fra vej og i natur område!
Klint

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S