Nykøbing Sjælland er et godt valg til familiens ferie. Er I til aktiv ferie, er her masser af muligheder. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Ta’ på tur på hesteryg, lej en kajak og se det hele fra havsiden, eller besøg fuglereservat, gravhøje, zoo og forlystelsespark.
Vælg mellem 224 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 12 personer beliggende i Nykøbing Sjælland med indendørs pool, spa og sauna.
Dejligt sommerhus til 12 personer beliggende i Nykøbing Sjælland med indendørs pool, spa og sauna. Huset ligger på en stor, lukket naturgrund kun 500 m fra en af Nodrsjællands bedste badestrande ved Kattegat. Emne nr. 121-90-0012

Ved Kattegat kun 2 km fra en af Danmarks smukkeste strande ligger Nykøbing Sjælland. Den hyggelige gamle købstad fra 1400-tallet har et imponerende udbud af butikker, cafeer og restauranter, events og arrangementer året rundt. Den dejlige sandstrand er omgivet af klitter, har lavt vandet og er perfekte til leg og familiehygge. Nyd at have tid til at bygge sandslotte og sætte drager op, luk øjnene og hør havets blide lyde. Her er toiletter, kiosk og p-pladser lige i nærheden, så I ikke har langt at gå. Stranden her det eftertragtede Blå Flag, så vandkvaliteten og forholdene på stranden er helt i top. Hunde i snor er velkomne på stranden. En sommeraften på stranden, mens solen går ned, er smukt og mindeværdigt.

Egnen er rig på historiske seværdigheder som gravhøje og ruiner, og landskabet er præget af istiden med små stigninger og stejle bakker, så der er cykelture for enhver smag. Cykel udlejes flere steder i området. De omkring 300 km vandreruter i det fredelige og rolige UNESCO Global Geopark Odsherred byder bl.a. på ture langs den smukke naturstrand ved Overby Lyng og Ellinge Lyng, hvor man fra P-pladsen kan komme over til et meget smukt fuglereservat.

Ryttergaardens Naturridning arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der arrangeres ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt skønne ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture på islandske heste.

Sjællands Odde har fiskermiljø med stemning, kuttere, røgeri og bådeværft. På havnen ligger 2 gode restauranter samt et meget velassorteret fiske-udsalg. Den lange og varierede kyst ved Kattegat er et eldorado for lystfiskere. I kan også fiske i to hyggelige ørredsøer. I sommermånederne kan I tage på havfiskeri med kutter bl.a. fra Rørvig havn og Odden Havn. Sommertid er krabbe-tid, hygge og samvær med familien. Tag hele familien med ud at fiske efter krabber på molen i Rørvig Havn.

Sommerland Sjælland har mere end 60 spændende aktiviteter og forlystelser og et kæmpe vandland. Sommerlandet har også legepladser til de små og en fiskesø, så husk at medbringe fiskegrej, hvis I selv vil fange aftensmaden. I de smukke blomsterrige omgivelser er der borde og bænke, hvor I kan tømme den medbragte madkurv.

Odsherred Zoo Rescue er landets første af slagsen. Parken har 600 eksotiske dyr og tilbyder et trygt og blivende hjem til dyr, der har været igennem hårde strabadser. Oplev Danmarks største samling af sydamerikanske aber, fugle og krybdyr fra Sydamerika, og ude i parken møder I bl.a. kameler, zebraer, strudse og kænguruer samt de altid populære klappe-geder. I kan være med, når dyrene fodres, og på naturlegepladsen kan børnene give den gas.

Feriens historiske og kulturelle islæt kunne være et besøg på middelalder-borgruinen Næsholm, der er genskabt i Nygård Sø. Eller et besøg på det 800 år gamle Dragsholm Slot eller Højby Kirke, der er en af de største og ældste kampestens kirker på Sjælland. Kirken er kendt for sine smukke kalkmalerier fra slutningen af 1300-tallet. På Ulvsborg historiske værksted kan I opleve både vikingetiden og middelalderen, og på Odsherreds Museum kan I tage på en imponerende tidsrejse til "Solens Land".

Ta’ færgen fra Rørvig til Hundested og oplev det naturskønne område ved Arresø og Roskilde Fjord. Brug en dag i Kongernes Nordsjælland, hvor Kronborg Slot i Helsingør er med på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og Frederiksborg Slot, der huser Det Nationalhistoriske Museum.

Leje af sommerhus ved Nykøbing Sjælland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus ved Nykøbing Sjælland med præcis den beliggenhed, du ønsker dig. Sommerhusudlejning ved Nykøbing Sjælland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Nykøbing Sjælland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Nykøbing Sjælland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus ved Nykøbing Sjælland. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie ved Nykøbing Sjælland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Nykøbing Sjælland hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus ved Nykøbing Sjælland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ingen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig, at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Nykøbing Sjælland, et feriehus ved Nykøbing Sjælland eller en feriebolig ved Nykøbing Sjælland, er der ikke andre, der har en lavere pris, end vi har. Feline betyder ferie ved Nykøbing Sjælland til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Nykøbing Sjælland nu!

Vælg mellem 224 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Rørvig er et Fantastisk sted
Rørvig
4 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Dejligt område. Gåafstand til den skønneste strand. Og tæt på Rørvig.
Nykøbing Sj.
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 marts
Den mest fantastiske udsigt fra stue og terasse !! Foran huset er der stenstrand, men længere mod øst fin sandstrand. Var på odden havn et par gange, hvor man får den bedste Fisk, og isøre is. Rigtig go legeplads i Klint. Hyggelig havn, strand og skov I Rørvig. Gode handlemuligheder og caféer i Nykøbing
Klint
14 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur i området med skov og stier. Stor have med trampolin dog bedst om sommeren.
Østerlyng
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Udsigten blokeres af store skibsstativer
Nykøbing Sj.

Attraktioner

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S