Øster Lyng ligger tæt på en af Sjællands bedste badestrande og Odsherreds hyggelige handelscentrum. Den pragtfulde natur indbyder til stort set alle former for friluftsliv og mange spændende udflugter. De dejlige ferieoplevelser venter jer . . .
Vælg mellem 106 sommerhuse
Øster Lyng Emne nr. 130-E17612
Emne nr. 130-E17612

Den lille sommerhusby Øster Lyng ligger kun tre kilometer øst for Odsherreds hyggelige og atmosfærefyldte købstad Nykøbing Sjælland. Afstanden fra bymidten til de skønne, hvide sandstrande ud mod Kattegat er kun et par kilometer, og Nykøbing Sjælland har et ganske imponerende udvalg af cafeer, restauranter samt forskellige butikstyper, og året rundt finder her mange arrangementer og events sted. Nykøbing Nordstrand har det eftertragtede Blå Flag og er en lækker sandstrand med bagved liggende klitter. Der er toiletfaciliteter, kiosk samt parkeringsplads i nærheden. Nyd at slappe af i de dejlige omgivelser, lytte til havets blide bølgeskvulp, tage jer tid til at iagttage solen gå ned, slentre en tur i vandkanten, finde flotte sten og skaller eller lege og spille bold med ungerne.

Fra Øster Lyng har I også kun ca. fem kilometer til den hyggelige lille by Rørvig, som oprindeligt var et fiskeleje, men i dag er et populært feriested. En af de allerbedste strande på hele Sjælland er Rørvig Strand. Her venter jer en børnevenlig og lavvandet strand med roligt vand og bagved liggende klitter med marehalm. Endnu længere bagude kan I se de høje grantræer i Sandflugtsplantagen. I disse idylliske omgivelser kan I skabe mange dejlige ferieoplevelser sammen med børnene. Byg sandslotte, grav kanaler og voldgrave og sop i vandkanten. Der er en stor parkeringsplads ved stranden; her finder I også en kiosk og toiletfaciliteter.

Sommerland Sjælland er en hyggelig og atmosfærefyldt forlystelsespark i grønne omgivelser med masser af plads, og et væld af udfordrende og sjove aktiviteter for hele familien. Ud over de mere end 60 vilde og fornøjelige forlystelser og aktivieter har Sommerland Sjælland et kæmpe vandland at friste med. Actionfyldte vandrutsjebaner og bassiner for alle aldersgrupper venter jer. Parken har også et minilegeland til familiens yngste samt mange grønne, blomstrende oaser indrettet med borde og bænke, hvor I kan nyde jeres medbragte madkurv.

Hele Odsherred har pragtfuldt naturskønt cykelterræn med masser af gode udflugtsmuligheder. Der findes i området et varieret net af cykelruter med udfordringer nok til de fleste! Pak en dejlig madkurv og nyd at have masser af tid til uforstyrret at begive jer på eventyr ud i det blå . . .
Odsherred er ligeledes oplagt at udforske på hesteryg! Ryttergaardens Naturridning arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der sammensættes ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt hyggelige og rolige ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture på islandske heste.

Leje af sommerhus i Øster Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Øster Lyng med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Øster Lyng er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Øster Lyng nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Øster Lyng - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Øster Lyng. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Øster Lyng. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Øster Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Øster Lyng her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Øster Lyng, et feriehus i Øster Lyng eller en feriebolig i Øster Lyng er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Øster Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Øster Lyng nu!

Vælg mellem 106 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2024 april
Rørvig er et Fantastisk sted
Rørvig
4 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2024 marts
Dejligt område. Gåafstand til den skønneste strand. Og tæt på Rørvig.
Nykøbing Sj.
14 voksne 7 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 februar
Dejlig natur i området med skov og stier. Stor have med trampolin dog bedst om sommeren.
Østerlyng
5 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Tæt på by og strand. Indkøbsmuligheder i nærheden. Restauranter i både Rørvig og Nykøbing Sj.
Rørvig
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Gammelt hyggeligt sommerhusområde med store træer. Sti til stranden. 10 minutters gang.
Skærby

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S