Skæreby er dejligt udgangspunkt for at få en vellykket ferie. Nyd en skøn dag på en af Odsherreds vidunderlige strande, og tag på udflugt til den atmosfærefyldte ferieby Rørvig, forlystelsesparken Sommerland Sjælland eller en tur ud i det blå – på cykel eller til hest . . .
Vælg mellem 13 sommerhuse
Skæreby Emne nr. 035-11153
Emne nr. 035-11153

Det rolige og fredelige ferieområde Skæreby ligger i det naturskønne Odsherred ved den hyggelige og atmosfærefyldte købstad Nykøbing Sjælland. Afstanden fra bymidten til de skønne, hvide sandstrande ud mod Kattegat er kun et par kilometer, og Nykøbing Sjælland har et ganske imponerende udvalg af cafeer, restauranter samt forskellige butikstyper, og desuden finder der året rundt mange arrangementer og events sted.

Skæreby Strand er en dejlig sandstrand ud til Kattegat. Badestranden har Blå Flag og er meget børnevenlig. I kan solbade og slappe uforstyrret af i klitterne, eller lege med børnene på den dejlige strand – bygge sandslotte, lede efter rav eller spille bold. Der er kiosk ved stranden samt parkeringsplads i nærheden.

Kun knap syv kilometer væk ligger den hyggelige lille by Rørvig, som oprindeligt var et fiskerleje, men i dag er en populær ferieby. Ved havnen kan man sommeren igennem se rigtig mange børn ligge på maven på molerne for at fange krabber. På havnen kan man købe lækre fiskespecialiteter og hygge sig med en forfriskning i mens man nyder stemningen. Efterfølgende kan det anbefales at gå den flotte tur ad stien langs kysten fra havnen og ind til den gamle bykerne, som rummer mange smukke fisker- og skipperhuse.

Besøg også Sommerland Sjælland, der er en hyggelig og atmosfærefyldt forlystelsespark i grønne omgivelser med masser af plads, og et væld af udfordrende og sjove aktiviteter for hele familien. Ud over de mere end 60 vilde og fornøjelige forlystelser og aktiviteter har Sommerland Sjælland et kæmpe vandland at friste med. Actionfyldte vandrutsjebaner og bassiner for alle aldersgrupper venter jer. Parken har også et minilegeland til familiens yngste samt mange grønne, blomstrende oaser indrettet med borde og bænke, hvor I kan nyde jeres medbragte madkurv.

Hele Odsherred har pragtfuldt naturskønt cykelterræn med masser af gode udflugtsmuligheder. Der findes i området et varieret net af cykelruter med udfordringer nok til de fleste! Pak en dejlig madkurv og nyd at have masser af tid til uforstyrret at begive jer på eventyr ud i det blå . . .

Odsherred er ligeledes oplagt at udforske på hesteryg! Ryttergaardens Naturridning arrangerer ture til bl.a. fuglereservat, gennem de smukkeste engområder, skovstier og på stranden. Der sammensættes ture for både børn og voksne, rutinerede som begyndere samt hyggelige og rolige ponytrækture til de yngste ryttere. Wallebogård og Stokkebjerg Naturridning tilbyder tilsvarende ture på islandske heste.

Privat sommerhusudlejning Skæreby - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Skæreby er privat ejede. Af den grund kan du i virkeligheden kun leje et privat sommerhus Skæreby. Når du beslutter at leje sommerhus privat Skæreby hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Derudover får du nem adgang til lokal service uanset hvor ferien går til via Felines partnere. Sommerhus privat udlejning Skæreby? Svaret er lige til: Lej sommerhus privat Skæreby hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Skæreby
Her vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse Skæreby. Feline tilbyder dig sommerhuse Skæreby fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Skæreby på ét sted!

Leje af sommerhus Skæreby med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Skæreby med netop den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning Skæreby på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Skæreby nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Skæreby - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Skæreby. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Skæreby. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Skæreby hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Skæreby her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo bestemt ingen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus Skæreby, et feriehus Skæreby eller en feriebolig Skæreby er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Skæreby til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Skæreby nu!

Vælg mellem 13 sommerhuse

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Dejligt sommerhus til 4 personer i Kulhuse med egen solopvarmet udendørs swimmingpool.