Beliggende ud til Sejerø Bugt har det fredelige Tengslemark Lyng en perfekt placering, hvis man kan tænke sig en ferie tæt ved lækre og børnevenlige badestrande, spændende historiske seværdigheder og et besøg i den hyggelige, gamle købstad Nykøbing Sjælland.
Vælg mellem 70 sommerhuse
Flot og velindrettet hus til 8 personer med alle faciliteter og beliggende i Tengslemark Lyng, tæt ved én af Danmarks bedste badestrande.
Flot og velindrettet hus til 8 personer med alle faciliteter og beliggende i Tengslemark Lyng, tæt ved én af Danmarks bedste badestrande. Huset er omgivet af en stor træterrasse, så det er muligt at nyde solen fra morgen til aften. Det er nemt at spadsere ned til den børnevenlige sandbadestrand med klitter. Emne nr. 130-E18752

Tengslemark Lyng i dejlige, naturskønne Odsherred ligger ud mod Sejerø Bugt og ganske tæt på nogle af landets bedste og mest familievenlige strande. En gåtur i klitterne, den salte havluft og bølgernes brusen er en forfriskende oplevelse året rund, og om sommeren er strandene rammen om strandliv, badning og vandsport. Tengslemark Strand er en lavvandet, børnevenlig sandstrand med klitter, og ved gode vindforhold er her ideelt til wind- og kitesurfing. Der er dog hverken toiletfaciliteter eller parkeringsplads ved Tengslemark Strand. Området er præget af fred og ro, så I uforstyrret kan slappe af og nyde jeres ferietid sammen.

Gudmindrup Strand, en af Danmarks bedste badestrande, ligger kun knap tre kilometer fra Tengslemark Lyng. Det er en bred sandstrand med dejlige klitter, og I kan trygt lade børnene bade her, da vandet er lavt langt ud. Stranden har det eftertragtede Blå Flag, og der er bemandet livreddertårn i højsæsonen, toiletfaciliteter samt tilhørende, stor parkeringsplads.

Sommerland Sjælland er helt perfekt til en heldagsudflugt for hele familien. Kun 11 km fra Tengslemark Lyng finder I denne hyggelige forlystelsespark i grønne omgivelser og med masser af plads omkring de talrige sjove og udfordrende aktiviteter. Lad bare hele familien slå sig løs i de mere end 60 spændende forlystelser og det kæmpe vandland! Når sult og tørst så melder sig kan I enten nyde den medbragte madkurv i de smukke omgivelser ved parkens borde og bænke, benytte den store fællesgrill eller spise i attraktionens restauranter og cafeer. I Sommerland Sjælland kan børnene også prøve at forme deres egen slikkepind, ligesom I sammen har mulighed for at tage på en rolig og fredelig fisketur ved attraktionens Ørredsø. Husk selv at medbringe fiskegrej!

Oplev et spændende og lærerigt, historisk vingesus med en rundvisning på det 800 år gamle Dragsholm Slot ved Hørve (26 km), der har en spændende og dramatisk fortid og hører til blandt Danmarks ældste verdslige bygninger. Slottet tilbyder faste rundvisninger med guide af en times varighed, hvor slottets begivenhedsrige historie, med blandt andet krige, dramatiske nedbrændinger og adlens store selskaber, gennemgås.
Besøg også Nykøbing Sjælland - en hyggelige gamle købstad fra 1400-tallet med et imponerende udbud af butikker, cafeer og restauranter samt events og arrangementer året rundt.

Hele egnen omkring Tengslemark Lyng er rig på historiske seværdigheder som gravhøje og ruiner. Landskabets udformning er præget af istiden med små stigninger og stejle bakker, perfekt designet til cykelture for enhver smag. Cykler udlejes flere steder i området. De omkring 300 km vandreruter i det fredelige og rolige UNESCO Global Geopark Odsherred byder bl.a. på ture langs den smukke naturstrand ved Overby Lyng og Ellinge Lyng, hvor man fra P-pladsen kan fortsætte videre til et meget flot fuglereservat.

Leje af sommerhus i Tengslemark Lyng med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Tengslemark Lyng med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Tengslemark Lyng har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Tengslemark Lyng nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Tengslemark Lyng - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Tengslemark Lyng. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Tengslemark Lyng. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Tengslemark Lyng hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tengslemark Lyng her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Tengslemark Lyng, et feriehus i Tengslemark Lyng eller en feriebolig i Tengslemark Lyng er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Tengslemark Lyng til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tengslemark Lyng nu!

Vælg mellem 70 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 1 barn 1 husdyr 5 overnatninger 2024 marts
Stranden er rigtig fin, men synes der er megen trafik på de smalle veje i sommerhus området
Gudmindrup
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
4 Pga. vejen i baghaven ellers 5 den bedste plet i Danmark
Tengslemark Lyng
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 februar
tæt på lækker sandstrand
Gudmindrup
8 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Dejligt område og kun 600 m til stranden
Tengslemark Lyng
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Meget roligt og naturskønt og en pragtfuld sandstrand
Højby Lyng

Andre artikler

 1. Sommerhus i Nyrup Bugt

  Book et sommerhus på Sjælland. Ikke langt fra den lille by Nykøbing, finder du Nyrup, som har alt det det kræver at have en afslappende ferie – frisk luft, brede sandstrande i nærheden og mange grønne områder i de kuperede klitter.
  Sommerhus Nyrup Bugt_130-E17612
 2. Sommerhus Odsherred

  Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
  Odsherred Emne nr. 090-60787
 3. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S