Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Nordsjælland til leje. Du kan let finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 1.032 sommerhuse Destinationer under Nordsjælland
Emne nr. 160-G4038
Emne nr. 160-G4038

Lej dit sommerhus i Nordsjælland til leje her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus i Nordsjælland til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen bureauer som udlejer dit foretrukne sommerhus i Nordsjælland til leje til en lavere pris end vores.

Sådan får du de fleste sommerhuse at vælge imellem

Det er meget populært at holde ferie i et sommerhus i Nordsjælland til leje, og derfor er der også stor efterspørgsel efter dem.Jo før du går i gang med at søge efter et sommerhus i Nordsjælland til leje til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som opfylder alle dine ønsker.

Brugervurderinger

Utrolig dejlig natur. "Gildbergstien" ind til Gilleje er utrolig smuk og skøn både at cykle og gå. Gilleleje er en rigtig dejlig by med gode butikker og restauranter. De andre byer langs vandet er også et besøg værd. F.eks. Tisvildeleje, hvor Tisvilde Hegn er et besøg værd- "Troldeskoven" er spændende for børn, men bedst at finde på cykel, da der er langt ind i skoven på gå ben. Holbæk er en smuk by, med en dejlig strand. Hillerød med "Frederiksborg Slot" er helt klart også et besøg værd samt Helsingør og Kronborg. Også noget børn synes er interessant.

God beliggenhed i nærheden af Tisvildeleje by og Sankt Helenes Naturlegeplads.

Pragtfuldt lukket, helt ugenert have. Huset ligger i et typisk sommerhusområde. Stille område og tæt på dejlige strande.

Huset ligger dejligt beskyttet i et vidunderligt, stille område, nær Hornbæk by, havn og strand. Er herlig på alle årstider og i næsten al slags vejr.

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus i Nordsjælland til leje hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus i Nordsjælland til leje til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Nordsjælland til leje, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Nemt overskueligt website, hurtig og venlig betjening af service medarbejder. Vil helt klart komme tilbage her og se efter andre ferie, glæder os til en dejlig bade/hygge ferie.

Perfekt pris og super service. Det går altid stærkt og der er aldrig nogle problemer med de lejemål vi har benyttet - både i ind- og udland. Selv deres telefon service er super - ikke meget ventetid og de er altid venlige til at hjælpe.

Vi bookede vores over nettet, hurtig og nemt

Vælg mellem 1.032 sommerhuse

Andre artikler om Nordsjælland

Vis alle artikler om Nordsjælland

Andre artikler

  1. Sommerhus Sjælland

    Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
    Sjælland_Depositphotos_649065150_S