Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
Vælg mellem 165 sommerhuse Destinationer under Haderslev
Sommerhus Haderslev_090-56291
Emne nr. 090-56291

Haderslev i Sønderjylland tilbyder sine gæster meget mere end bare sol, strand og havet, da ferieområdet især også er kendt for sit unikke landskab og adskillige smukke attraktioner. Den gamle handelsby Haderslev har ikke kun en overbevisende infrastruktur, men tilbyder også flere seværdigheder. I ferieområderne Diernæs, Kelstrup og Hejsager, er det muligt at have bylivet indenfor rækkevidde, samtidig med, at man kan nyde freden og den flotte natur.

I sommerhusområderne er det muligt at købe dagligvarer, mens der i Haderslev er flere små specialbutikker, hyggelige caféer og indbydende restauranter. De familievenlige sommerhusområder imponerer med deres rummelighed, hyggelige sommerhuse og et børnevenligt miljø nær stranden.

Strandene ved Diernæs, Kelstrup og Hejsager er især børnevenlige, da de falder fladt i havet. De blå flag på strandene viser, at der er en høj vandkvalitet, så det er muligt at bade uden bekymringer. Mens de fine sandstrande er perfekte til solbadning, leg og løben rundt, er der i det kølige vand, masser af muligheder for vandsportsentusiaster. Uanset, om du fortrækker bådture, skal forbedre dine surferfærdigheder, vil slappe af på stranden eller nyde havet med dine kære, så er det muligt på strandene ved Haderslev.

Dem, der ønsker at udforske naturen omkring Haderslev, vil blive begejstret over den frodige natur de kan opleve med bl.a. vidunderlige skove og idylliske søer. Ønsker man f.eks. at tage på vandreture og cykelture, er der masser at se på i naturen. De mange naturstier fører gennem et landskab, der ikke kunne være smukkere. Til de længere ture, er det perfekt at planlægge en picnic, da der er mange smukke steder, som er perfekte til en hyggelig familiepicnic.

I Haderslev kan du besøge den smukke gamle bydel med dens smalle gader og vidunderlige bygninger, som er helt tilbage fra år 1500. Når du går ned gennem de gamle gader, er det muligt at blive fortryllet af mere end 500 års arkitekturhistorie, hvor et af højdepunkterne er domkirken. Første gang man hørte om Luthers lære i Danmark var i år 1525. Domkirken i Haderslev er derudover domkirken med Skandinaviens højeste hvælvinder og Danmarks næststørste kirkeorgel. Foruden domkirken frister byen med spændende museer. Der er bl.a. et lille museum i Oberbergs huset, hvor det er muligt at få indsigt i byens historie og dens borgere. Netop dette museum er at finde i en af de ældste overlevende bygninger, så selve bygningen er også værd at se. Lige så interessant er det Arkæologiske Museum Sønderjylland i Haderslev, hvor det bl.a. er muligt at se vidunderlige samlinger som Ehlers samlingen og den slesvigske bilsamling, som kan opleves i værelserne på Schaumanns tøjfabrik.

Rundt omkring byen er der også flere fantastiske destinationer. Det er meget populært at tage på dagsudflugter til Gram, hvor der udover et storslået slot også er et lergrav og paintball faciliteter. Også vildtreservatet ved Haderslev eller en bådtur, er gode alternativer til en sjov og begivenhedsrig dag.

Leje af sommerhus i Haderslev med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Haderslev med netop den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning i Haderslev på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Haderslev - enkelt og sikkert

Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Haderslev. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Haderslev. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Haderslev her

Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Haderslev, et feriehus i Haderslev eller en feriebolig i Haderslev er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Haderslev til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Haderslev nu!

Vælg mellem 165 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.