Det sydøstjyske landskab indbyder til udendørsaktiviteter, mens utallige børnevenlige attraktioner og seværdigheder frister rundt om ferieområdet. Ved landets vidunderlige strande i Sønderjyllands smukke natur ligger ferieområdet Hoptrup.
Vælg mellem 62 sommerhuse
Sommerhus Hoptrup_130-F05415
Emne nr. 130-F05415

Familier kan tilbringe en ferie tæt på naturen i Hoptrup. Ferieområdets rolige omgivelser virker absolut afslappende og det er nemt at sætte tempoet ned. Hyggelige sommerhuse sørger for, at familien føler sig godt tilpas i Hoptrup. Der er en butik i ferieområdet, hvor I kan købe dagligvarer. Der er flere indkøbsmuligheder i Haderslev, som ligger 12 km fra ferieområdet. I kan også tage til Aabenraa, som ligger 16 km væk, hvor I kan tage på en hyggelig shopping tur. Rundt om Hoptrup frister det skønne naturlandskab, som kan udforskes.

Stranden ved Diernæs løber lige ved ferieområdet. På grund af den høje vandkvalitet og renlighed er stranden ved Diernæs Bugt blevet tildelt det blå flag. Der er optimale forhold for familier i bugten, da vandet langsomt bliver dybere. Stranden har en badebro og med det fine sand inviterer den til at solbade, lege, tumle rundt og deltage i sportslige aktiviteter. Surfere kan også vise deres kunnen i bugten. Derudover er det også værd at tage på en bådtur langs kysten, hvor I kan udforske det afvekslende kystlandskab fra en ny synsvinkel.

Sønderjyllands frodige natur frister med vidunderlige, lidt mystiske skove og idylliske søer. Generelt er vandre- og cykelture ideelle til at nyde naturens skønhed. Det er især interessant med en tur gennem Pamhule Skov, der strækker sig over 700 ha og som ligger i Haderslev dal. Det omfattende netværk at vandrestier fører delvist langs vandløb og hen til regionens smukke skovsøer.

Omgivelserne omkring Slivsø er især smukke. Naturområdet begejstrer med et rigt dyreliv og skønne udsigtspunkter. Dyrehaven Park er ligeledes en vidunderlig naturskønhed, der er kendt for sin store bestand af råvildt, og som ligger nær byen Haderslev. På ture i regionen finder I mange små autentiske byer, der begejstret med sine smukke stråtækte huse.

Hvis I gerne vil opleve bylivet, kan I vælge mellem handelsbyerne Haderslev og Aabenraa. Mens Haderslev frister med sin hyggelige gågade og en fortryllende bymidte, frister Aabenraa med et skønt havneområde, en velplejet gågade og markedsplads. Begge byer kan se tilbage på en lang historie og det er værd at være opmærksom på dette, når I går igennem byen. I bør også tage jer tid til at besøge en eller flere af byens seværdigheder. Aabenraa Slot er især smukt og så er det omgivet af vand og knudret gamle træer. Det er også værd at kaste et blik på listen over museer i begge byer. Noget af det skønneste er dog at tilbringe tid i naturen sammen med familien, og måske planlægge en eller flere familiepicnics.

Leje af sommerhus i Hoptrup med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Hoptrup med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Hoptrup på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Hoptrup - enkelt og sikkert

Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus i Hoptrup. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Hoptrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hoptrup her

Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen årsag til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hoptrup, et feriehus i Hoptrup eller en feriebolig i Hoptrup er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Hoptrup til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hoptrup nu!

Vælg mellem 62 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2024 juni
fint nok, - området ok, - men ingen god badestrand i rimelig afstand, vi fandt aldrig vejen hen til det blå flag, - normalt kan man køre tættere på et blåt flag, - vi fandt ikke vejen, - manglede en oversigt over området,- eller en vejledning. En af os bader normalt hver dag, - men det kunne ikke rigtig lade sig gøre. skuffende! . huset meget fint, - og hvis ovenstående er i orden, vil vi gerne anbefale det., en evr. aftale med campingpladsen ville være fint, men vi fandt som sagt ingen oplysninger om noget - heller ikke om området generelt, - det er der næsten altid de steder vi har været.
Vikær Strand
2 voksne 0 børn 0 husdyr 2 overnatninger 2023 november
Kort afstand til vandet.
Diernæs
2 voksne 0 børn 2 husdyr 7 overnatninger 2023 april
dejligt område
Diernæs
4 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 februar
Dejligt naturområde og trods der ingen indkøbsmuligheder er i området, var der ikke langt til Haderslev, som er en dejlig by.
Diernæs
6 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 september
Vi kender området på forhånd, men var ikke rundt i området. Formålet med opholdet var, at vi skulle til bryllup
Diernæs

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen