Med en ferie ved Hejsager Strand er I både tæt på familievenlige strande, gode cykelruter og godt fiskevand. Haderslev, kun 12 km fra Hejsager Strand, har mange historiske seværdigheder og gode shoppingmuligheder.
Vælg mellem 29 sommerhuse
Hejsager Strand Emne nr. 130-F07089
Emne nr. 130-F07089

Søger I en fredelig destination for jeres ferie er Hejsager Strand et godt bud. Ferieområdet Hejsager Strand er roligt og beliggende ved Sandvig Bugt ud til Lillebælt. Selve stranden består af fint sand med nogle få små og mellemstore sten. Havbunden udgøres af fint sand blandet med småsten. Der er toiletfaciliteter ved Hejsager Strand, der også har Blå Flag klassifikation.

Små 2 km vest for Hejsager Strand ligger den dejlige badestrand Kelstrup Strand, hvor badevandet er meget roligt og børnevenlig fordi det kun langsomt bliver dybt. Vandet ved Kelstrup Strand har kun små bølger og ingen brænding. Såvel strand som havbund består af fint sand, mens der dog findes en del småsten i vandkanten.

Er vejret ikke til strandtur kan SlotssøBadet i Kolding være et super fint alternativ. Det ligger inden for en overkommelig køreafstand på ca. 42 km. Her kan hele familien slå sig løs og få en hyggelig dag i et garanteret tropisk klima. Der findes barfodscafe og liggestole for de, der ikke ønsker at bade. Er man til der i mod til det våde element, er der til gengæld hele 7 bassiner i SlotssøBadet – lige fra konkurrence- og træningsbassin til spabad og morskabsbassin med boblezone, ”paddehat”, massagevandstråle og modstrømskanal. Et sikkert hit hvad enten der står leg og vandpjask eller afslapning og wellness på ferieønskesedlen.

Der findes mange både lokale og regionale cykelruter i området omkring Haderslev. En oversigt over dem kan man finde i ”Guidebogen til cykeloplevelser i Sydjylland”, som kan købes hos Visit Haderslev. Et eksempel på en lokal rute er den 17 km lange strækning fra Haderslev til Vojens Tunneldal. Det er en naturskøn rute, der indeholder såvel grusvej og asfalteret vej.

Hos Visit Haderslev udleveres desuden gratis brochurer, med kort over afmærkede vandreruter i Haderslev kommune, udarbejdet af Naturstyrelsen.

Både fra Hejsager Strand og i hele det vandrige område omkring Haderslev, er der særdeles gode forhold for lystfiskeri. Ud over fiskeri fra kysten og i de mange vandløb er her også en lang række private put & take søer. Hos Visit Haderslev kan man erhverve guiden ”Lillebælt Lokker” omhandlende lystfiskeri langs Lillebælt kysten og Haderslev Kommune.

Historisk interesseret? Så er der mange spændende og lærerige oplevelser i vente ved besøg på Museum Sønderjyllands afdelinger. En af afdelingerne, Haderslev Bymuseum, ligger på Slotsgade 22 i Haderslev og er et flot restaureret hus bygget helt tilbage i 1580. Museet formidler byens historie, inden for udvalgte emner, tilbage fra starten af middelalderen og frem til nutiden.
En anden afdeling er Arkæologi Haderslev på Dalgade 7 i Haderslev. Museet indeholder historien om Sønderjyllands oldtid og i udstillingerne kan man bl.a. se sporene af de første mennesker i området, Danmarks ældste grav og største egekiste samt prægtige våbenfund fra Ejsbøl Mose. Afdelingen har desuden en frilandsafdeling samt et særudstillingslokale med skiftende kulturhistoriske udstillinger og kunstudstillinger. Til familiens yngste er der i hovedbygningen hos Arkæologi Haderslev indrettet et hjørne, hvor de kan lege med gammelt legetøj, tegne mv. Endvidere er der en museumsbutik/kiosk og faciliteter, hvor man kan spise sin medbragt mad.

Når den historiske del af hyggelige og charmerende Haderslev er udforsket kan I også med fordel kigge nærmere på byens mange specialbutikker, cafeer og restaurationer. Er man på ferie i det sønderjyske skylder man sig selv at smage på nogle af de mange gastronomiske specialiteter, området udbyder. Begrebet ”Sønderjysk kaffebord” med en overdådighed af kager har de fleste hørt om, men prøv også de sønderjyske pølespecialiteter eller måske egnsretterne ”solæg” eller ”surrib”…

Leje af sommerhus ved Hejsager Strand med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Hejsager Strand med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning ved Hejsager Strand på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus ved Hejsager Strand nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Hejsager Strand - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Hejsager Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Hejsager Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Hejsager Strand hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Hejsager Strand her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus ved Hejsager Strand, et feriehus ved Hejsager Strand eller en feriebolig ved Hejsager Strand er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie ved Hejsager Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Hejsager Strand nu!

Vælg mellem 29 sommerhuse

Områdeanmeldelser

6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig strand og gode muligheder for at gå ture.
Hejsager
3 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2022 december
Super lækkert område. Der mangler en butik i nærområdet.
Hejsager

Andre artikler

  1. Sommerhus i Haderslev

    Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
    Gade med farverige huse i Haderslev
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen