Kelstrup strand ligger i rolige omgivelser ved Sandvig. Den sydvendte strand har fint sand og kun et bælte af småsten og skaller, og selve havbunden er sand. Stranden har flere badebroer, og det rolige vand bliver kun langsomt dybere. Derfor er det et perfekt sted til strandhygge. Nyd at have tid til hinanden og tid til at bygge sandslotte, samle sten og skaller og flyve med drager.
Vælg mellem 119 sommerhuse
Dejligt swimmingpoolhus til 10 personer beliggende i et hyggeligt feriehusområde i Kelstrup med en skøn udsigt over Lillebælt.
Dejligt swimmingpoolhus til 10 personer beliggende i et hyggeligt feriehusområde med en skøn udsigt over Lillebælt. Hele området byder på mange naturoplevelser og har flere rigtig gode fiskepladser. Emne nr. 130-F07100

Kelstrup ligger ca. 9 km syd for Haderslev, og den hyggelige gamle købstad charmerer alle med de smukt renoverede huse. Ta’ på en hyggelig shopping tur og mærk den rolige atmosfære.

Ca. 12 km nordvest for Kelstrup ligger Haderslev Dyrehave. Der går ca. 200 dådyr og 20 krondyr i dyrehaven, og der fødes ca. 70 kalve hvert år. Der er fire indgange til dyrehaven og mange stier, også handicapvenlige så både gangbesværede og børn i barnevogne kan få del i fornøjelsen.

På de store stier i Dyrehaven må der cykles, og da stierne går stejlt op og ned, kan det være en udfordrende tur selv på en mountainbike. I Pamhule Skov er der også perfekte stier til mountainbike ture. Pamhule Skov ligger ca. 16 km nordvest for Kelstrup. De kuperede bakker får sveden frem hos både nybegyndere og øvede mountainbike ryttere. Er I mere til almindelige cykler, er der smukke ruter i den uforstyrrede natur ved Kelstrup, Marstrup og Hoptrup sø. Cykler kan lejes på Danhostel i Haderslev.

Pamhule Skov er udlagt som et EF-fuglebeskyttelsesområde for skovfugle for at beskytte levestederne for bl.a. hvepsevåge, isfugl, bjergvipstjert, vandstær, grønspætte, flagspætte og sortspætte. I skoven kan I også finde både ravn, fiskehejre, duehøg, musvåge, spurvehøg og rød glente. Desuden lever ræv, grævling, egern og hare samt en stor bestand af rådyr her. Oplev freden og roen og det rige dyre- og fugleliv.

Naturen omkring Haderslev gemmer på mange naturperler. Nyd dem enten på en rask løbetur eller en dejlig gåtur med familien. Stierne varierer i længde, så der er noget for enhver smag. Brochurer med afmærkede cykel- og vandreruter kan hentes gratis på VisitHaderslev.

Haderslev Dam er et yndet sted for kanosejlads. Kanoerne kan sættes i vandet ved Danhostel Haderslev/Haderslev Campingplads og ved Bergs Plads. Ved Bergs Plads er det muligt at gå en tur op i Dyrehaven.

Søer, damme, åer, vandløb, fjord og hele kysten langs Lillebælt er utroligt populært hos lystfiskere fra både ind- og udland. Kysten byder på meget alsidigt fiskeri. Her kan du fange havørreder hele året og hornfisk om sommeren. Havørred, bækørred, stalling, gedde, laks og aborre boltrer sig i åerne, og der findes en lang række private put and take søer på egnen, hvor I kan fange regnbueørred og guldørred. Få mere information på VisitHaderslev.

Ta’ på en smuk og nostalgisk tur med veterantoget, der kører mellem Haderslev og Vojens. Strækningen er på 13 km og varer knap en time. Der er stop undervejs, så I har rig lejlighed til at nyde det naturskønne landskab, der blev skabt under den seneste istid for 10.000 år siden.

Pirat for en dag? Ta’ med og få en sjov dag. Det øverste dæk på det gode skib Helene bliver omdannet til et piratdæk, og på turen til Aarø laves der hatte, klap til øjet, og males. Ved ankomsten til Aarø får piraterne udleveret et skattekort, og nu bliver det rigtig spændende! På turen tilbage til Haderslev kan børnene nyde indholdet af skattekisterne og måske endda besøge skipper og prøve at styre skibet. Alle deltagene børn får udleveret et diplom. Der serveres frokost kort efter afgangen fra Haderslev.

Kunne I tænke jer at komme med på snorkelsafari? At prøve undervandsjagt med håndspyd eller harpun? Der benyttes kun våddragt og snorkeludstyr - IKKE iltflasker – så alle kan være med. Alt udstyr kan lejes, så den eneste forudsætning for at deltage er, at I tilmelder jer. De danske farvande er meget næringsrige og rene, og derfor er der rigtig mange fisk, der kan nås bare med svømmefødder og snorkel. Hvis I har lyst til at lære at rense, filetere og tilberede fangsten, kan I tilkøbe en seafoodsafari. Her tilberedes fisk, muslinger, rejer eller andet godt fra havet over gasblus direkte på stranden. Safarien starter oftest ved Gammelbro Camping, men dette aftales nærmere efter tilmelding.

Leje af sommerhus i Kelstrup med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder, at du altid kan finde og leje et sommerhus i Kelstrup med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Kelstrup på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Kelstrup nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Kelstrup - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Kelstrup. Her kan du uden problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Kelstrup. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Kelstrup hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Kelstrup her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for, at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Kelstrup, et feriehus i Kelstrup eller en feriebolig i Kelstrup, er der ikke andre, der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Kelstrup til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Kelstrup nu!

Vælg mellem 119 sommerhuse

Områdeanmeldelser

7 voksne 3 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2024 april
dejligt område med mange muligheder.
Kelstrup
6 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejlig strand og gode muligheder for at gå ture.
Hejsager
7 voksne 2 børn 0 husdyr 4 overnatninger 2023 februar
Hyggeligt område. Stranden var dog virkelig dårlig. Lille og fyldt med sten, ikke et sted man ligger sig ned.
Kelstrup
2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 januar
Lækkert område, men hus/have kunne have været bedre standard
Kelstrup
5 voksne 1 barn 0 husdyr 2 overnatninger 2022 december
Lækkert tæt på vandet.
Kelstrup Strand/Jylland

Andre artikler

  1. Sommerhus i Haderslev

    Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
    Gade med farverige huse i Haderslev
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen