Årø er fred, ro og super flot natur tæt ved vandet på Årø. Øen er perfekt til vandre- og cykelture – og så har den sin egen, prisbelønnede vingård.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Dejligt sommerhus til 4 personer beliggende blot 350 m fra vandet på Årø, som er en perle i Lillebælt.
Dejligt sommerhus til 4 personer beliggende blot 350 m fra vandet på Årø, som er en perle i Lillebælt. Huset er opført i 2011 og har en udendørs terrasse til hyggelige grillaftener og dasedage. Her er trygt at være og aldrig langt til vandet. Emne nr. 160-C2204

De fleste sommerhuse ligger på den sydlige del af øen, tæt ved Årø Sydstrand. Det er en smal strand, med en del sten i vandkanten. Stranden er rigtig fin til familier fordi vandet er lavt og roligt. Gå på jagt efter flotte sten sammen med børnene og nyd, at I har masser af tid til hinanden.

Foruden Sydstranden findes endnu en strand på Årø; den er beliggende lige syd for havnen.

Landskabet er generelt temmelig fladt; det højeste punkt ligger faktisk kun 7,6 meter over havets overflade. Årø er derfor ideel til cykelture og vandreture. Nyd freden, roen og den friske luft – og selvfølgelig udsigten ud over Lillebælt. Hvis heldet er med jer kan I se marsvin i sundet ind mod det jyske fastland, når de små hvaler kommer op for at få luft.

Der er flere gårdbutikker på øen, som også har sin egen, prisbelønnede vingård.

Glæd jer til en dejlig ferie i flot natur, langt væk fra hverdagens travlhed og larm.

Privat sommerhusudlejning Årø - professionel service
Alle sommerhuse til udlejning Årø har private ejere. Derfor kan man reelt kun leje et privat sommerhus Årø. Når du vælger at leje sommerhus privat Årø hos Feline risikerer du aldrig at noget går galt. Vi er der for dig hele tiden og giver dig professionel service og prisgaranti.

Derudover får du nem adgang til lokal service i alle ferieområder gennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Årø? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Årø hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Årø Hos Feline finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse Årø. Vi har samlet sommerhuse Årø fra fra mere end 50 forskellige udlejningsbureauer og har gjort det til den rene leg at søge blandt dem. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det giver overblik og sparer tid for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje Årø på ét sted!

Leje af sommerhus Årø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Årø med netop den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Årø er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus Årø nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Årø - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus Årø. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Årø. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Årø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Årø her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Årø, et feriehus Årø eller en feriebolig Årø er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie Årø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Årø nu!

Vælg mellem 12 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus i Haderslev

    Ferieområdet Haderslev er en destination for familier, som sætter pris på de gamle danske handelsbyer, og som samtidig værdsætter en skøn natur. Mens Haderslev tilbyder alle fordelene ved bylivet, inviterer naturen til en masse udendørsaktiviteter.
    Sommerhus Haderslev_090-56291
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Smagfuldt indrettet sommerhus til 6 personer beliggende lige ud til den milde østkyst og den afvekslende natur i Flovt ved Haderslev.