Kun få hundrede meter fra stranden, i det jyske kystlandskab begejstrer Flovt Strand familier, som ønsker en varieret ferie. Fantastiske attraktioner og historiske seværdigheder frister ligesom de gamle handelsbyer og den smukke natur.
Vælg mellem 90 sommerhuse
Sommerhus Flovt Strand_160-C2084
Emne nr. 160-C2084

Ferieområdet Flovt Strand ligger idyllisk og roligt ved Sydøstjyllands kyst, som et ferieparadis for familier. Det er ikke kun selve ferieområdet, som er meget børnevenligt, men også stranden, som ligger lige bag klitlandskabet og har fået det blå flag. Vandet bliver langsomt dybere, og er dermed ideelt, så børnene også kan nyde det dejlige vand.

Sommerhusene i Flovt Strand er lavet til at være meget familievenlige, så familielivet også kan nydes på ferien. Særligt fredfyldt er det at nyde solnedgangen eller hygge sig med en god bog i solen. Familiemedlemmer, der ønsker at være aktive, kan deltage i vandsportsaktiviteter. Det anbefales især windsurfere at surfe på Lillebælt, som tilbyder de perfekte forhold hertil.

Området omkring ferieområdet er meget smukt med sit afvekslende landskab med en rig flora og fauna. Tag på en dejlig vandretur eller cykeltur og udforsk området. I hele området er afmærkede vandreruter og smukke naturstier. Landskabeligt er området kendetegnet ved enge og skove. Autentiske steder inviterer jer til at dvæle f.eks. ved den idylliske lysning eller søbred. Naturområder som Kelstrup Plantage med gravhøje fra sten-, bronze- og jernalderen inviterer jer til at tage på opdagelsestur i området.

Ønsker I at være aktive på jeres ferie, kan I drage fordel af golfbanerne i området, udforske området på hesteryg, prøve at dykke ved Diernæs eller prøve heldet med at fiske i søerne eller til søs. Hvis I foretrækker et mere roligt tempo, kan I sejle over fjorden fra Haderslev, eller besøge en af de mange byfester i området.

En skøn oplevelse er at tage på udflugt til den lille ø Ærø. Man kan tage en færge fra havnebyen Ærøsund. På Ærø kan I nyde strandene, hele familien kan samle krydderurter på engen, besøge den gamle skole eller besøge den gode naturlejeplads. På den idylliske ø finder I ikke kun et fortryllende dyreliv, men også de autentiske landsbyer kan begejstre.

Det er også værd at besøge byen Haderslev, som ligger 15 km fra ferieområdet Flovt Strand. Her er der en livlig gågade med et godt udvalg af butikker. Bybilledet bliver præget af adskillige grønne områder, men den fortryllende gamle bydel med de renoverede huse er også altid et besøg værd.

I bør absolut også planlægge et besøg til byen Christiansfeld, som ligger 30 km væk. Byen, der blev bygget i 1773, er stadig godt bevaret. Byen, der i sin tid blev bygget af brødremenigheden, blev opført med den tyske by Herrnhut som forbillede. I dag er den gamle bydel på UNESCOs verdenskulturarvs liste sammen med det fortryllende haveanlæg Christinero.

Leje af sommerhus i Flovt Strand med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist, at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Flovt Strand med præcis den beliggenhed, du vil have. Sommerhusudlejning i Flovt Strand er kort sagt nemmere end nogen sinde før.

Udlejning af sommerhuse i Flovt Strand - enkelt og sikkert

Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Flovt Strand. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus, der vil giver familien en vellykket ferie i Flovt Strand. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Flovt Strand her

Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo absolut ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Flovt Strand, et feriehus i Flovt Strand eller en feriebolig i Flovt Strand er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Flovt Strand til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Flovt Strand nu!

Vælg mellem 90 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Rigtig skønt område - dejlig natur.
Flovt
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Super lækkert område
Flovt
4 voksne 1 barn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Roligt område med meget lidt støj selv om der var mange huse. Badestranden var pæn og stor, så selv på dage med meget godt vejr var der god plads.
Flovt
7 voksne 2 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Smukke omgivelser
Flovt
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Flot strand
Flovt

Andre artikler

  1. Sommerhus Hejlsminde

    Badestrandene ved Hejlsminde har altid været af høj kvalitet, men nu er de blevet endnu bedre. Gennem et kystbeskyttelses projekt er stranden blevet bredere, fået nyt lækkert sand og i det hele taget blevet forskønnet. Badevandskvaliteten er i top, miljøet beskyttet og selve strandens kvalitet så høj, at stranden de sidste mange år er blevet tildelt kvalitetsstemplet det Blå Flag.
    Højtbeliggende og velplejet feriehus til 6 personer med den skønneste udsigt til Hejlsminde bugten.
  2. Sommerhus Sønderjylland

    Sønderjylland har alt det, der skal til en god familieferie; enestående, skøn natur og badestrande, historie og seværdigheder, oplevelser og attraktioner for hele familien. Så uanset om I er til lange cykel- og vandreture, slotte og historiske bygninger, vikinger og videnskab eller har lystfiskerblod i årene, så finder I det her - og der er mere end nok til en lang og vellykket ferie.
    Marsktårnet i solnedgangen